Debatt mot invandrare


Svårt att inte låta rasistisk, men jag skulle vara emot invandring.

Tjejen som jag skriver emot hade skrivit ungefär att vi behöver dem för barnafödning, och äldrevårdsjobb. Och våran befolkningskala. Ochså att de blivit utstötta av samhället. Och att vi behöver dem för att utveckla våran kultur. Dels med att alla är uppbyggda av samma atomer och vi borde vara glada att de vill komma till Sverige.


"Hej,

Dina argument är starka, visst vi alla är från samma jord, Vi är samma grund, Vi alla är skapade på samma sätt.  En grej jag reagerar på är att du inte tar upp motsatt rasism, det finns otroligt många såkallade ”invandrare” där ute som kommer till sverige för att sedan kritisera oss och våran kultur.

Lika ofta som man hör ”blattejävel” hör man ”svennejävel” ute på gatorna. Det finns folk som är mobbade för att de kommer från ett annat land, men det finns också människor som blir mobbade för sitt blonda hår och blåa ögon. Här i sverige!

Det är inte oprovocerat svensk rasism har skapats,eftersom det finns folk som inte vill anpassa sig och skapar egna regler. Dock finns det folk som drar alla invandrare över samma kant

Jag citerar Mathatma Gahndi :

Du får inte förlora tron på mänskligheten. Om några droppar i oceanen är smutsiga, så blir inte hela oceanen smutsig.

 

Så för att vi ska kunna respektera deras kultur tycker jag de kan anpassa sig efter vårat levnadssätt och våra svenska traditioner. Med detta säger jag inte att de behöver fira jul eller snusa, utan att anamma våra sociala regler ute i vårt samhälle.

 

Visst Sverige är ett svårt land att leva i om man kommer  från ett annat land, vi har en otroligt hård utsida som kan vara svår att komma innanför. Vi pratar helst inte med främlingar, som man gör mer i andra kulturer. Men då kan man försöka anpassa sig, istället för att känna sig avskärmad från samhället. Att känna sig avskärmad från samhället realterar oftast till att de så kallade ”invandrana” i vårat land söker sig till varandra. Jag tycker samhället borde ta mer ansvar att utbilda invandrare inför vardagslivet, så att de kan komma in i vårt land utan att det skapar denna ” Vi mot dem” känsla. Även som du säger att man ska man ta vara på möjligheten att folk vill leva i sverige, men dock kanske begränsa antalet och fokusera mer på dem vi har just nu.

 

Mvh

Sanne"Håller ni med eller tycker ni jag är helt ute och cyklar?


Och såklart har jag inget emot invandrare det hoppas jag ni förstår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0