SpeglarIdag har varit en lustig dag, Vaknade upp efter en ganska speciell dröm.

"Jag skulle besöka Oskars grav, alla gravar hade speglar över sig. När man gick framför speglen så såg man den man saknade. Kroppen styrdes av sin egen spegelbild men det var endå människan man sörjde. Jag ville inte gå framför spegel som såg ut som en sån där riktigt gammal spegel med massa mönster på ramen och brun, för jag ville inte se honom.

Jag stack in handen i kanten av speglen och såg alla hans tatueringar på armen. Det var han som stod där men jag hjälpte lixom till att styra honom. Jag gick in längre och såg honom som jag alltid brukade minnas honom. Jag styrde hans kropp men inte ansiktet utan det var verkligen han där. Det konstiga att i drömmen gick jag förbi massa andra speglar men det fanns ingen spegelbild där bara i Oskars "Idag har varit en sån där riktigt medveten kväll, jag vet att han är borta och det gör ont. Att se honom så tydligt som jag inte gjort på 1½ månad.

Uch vad jag saknar killen asså.. Vill bara ta allt som påminner om honom och pyssla ihop det till honom. Dock finns det nog inget pussel i världen som skulle vara så svårt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0