Ond Katt...


Jag tycker seriöst att det är skitjobbigt att mitt katt i princip misshandlar mig. Äre inte meningen att jag ska vara hans allt nu? 

Mamma Sanne  Ja ni vet , lite uppskattning..  Visst jag har ju själv varit tonåring man är jue lite rebelisk men.. komigen, slåss och grejer har inte gjort något gott någonsin?

Asså du vet när jag ska göra grejer eller ligger sjuk i soffan slår man ig med tassen.. JA det är sant . Typ "mjuka bitchslapar" Tills han tar fram klorna så att säga. AJ....  Och vad jag än gör för att displinisera honom verkar det gå in genom ena örat och ut genom andra och 5 minuter senare biter han och slår mig igen.


Vad ska jag göra, Amputera ben och tänder så han slutar?


SuperMåne?- My Ass..Från i SöndagsHar haft en toppenhelg!

Verkar som allt bara varit Super.... Men vad jag gjort? Det orkar jag inte bäretta idag... 


Gilla mitt projektarbete här under så kanske jag kan fundera på att bäretta


I
I
I
I
V

A Smile For A Tiger - Projektarbete

                                                                     A Smile For A TigerHjälpa mig på traven? Den behöver lite gillningar! ;)Gårdagens fotolektion

Jojjos fina öga,


Vi lekte med macroobjektoivet och fick en hel del härliga bilder *gilla* Nu sitter jag med enskilt arbete till halv 4 lär inte palla men måste. Ska fixa projektarbete och grejer. Pale.. typMotljus


MOTLJUS


I ett av världens hörn


Nu när jag endå sitter och väntar på mitt röda hårfall ska bli rött så kan jag ju att möjligheten att blogga lite. Sitter och lyssnar på Elvis med erik och makkan i bakgrunden på Tv:n. Är helt utmattad har springit runt som en iller på crack hela dagen. Varit helt speedad av all sol och kaffe jag har inhalerat idag. Typ lycklig? 

Hoppas det fortsätter fram till sommarlovet så man har lite motivation för livet. Mycket på gång mycket ansvar, skitjobbigt att behöva ta ansvar för sig själv.

 


Förstår mig inte på mitt runda ansikte? det är inte naturligt?+

+

= ENERGI

KUL JUL


F-f-f-f-f-f-f est


Goood morgon! :)

Jag är levande ja så sant ! Efter fredagens bravader kan jag äntligen ta steget ut ur min extremt sköna säng. Öppna fönster frisk luft en gosig katt. Skönt.

Fredagen var sjukt stressig, har man ansvaret så blire mycket tyngd på ens axlar. Delvis därför jag var ganska sur under kvällen. (Förlåt för det)

Jag blir irreterad på att folk inte kan sätta in sig i min egen situation med, det är inte mitt hus inte jag som har betalat eller betalar för det. Dock känner jag att jag kan ge frihet till dem som förkänar det, Ha kul ta för er ha roligt lev livet drick alkohol, hoppa, dansa bara ni har respekt för våra saker, och mig såklart och människor omkring mig. Finns folk som är duktigare och mindre duktigare på det. 

Men förövrigt var det toppenmänniskor som kom som förgyllde min kväll, Förlåt om jag inte hann umgås med alla :( men... EN STOR PUSS TILL ER!

Så... gissar att alla väntat på lite bilder?
Alla blundar utan fille haha
DDDDdddragen

Orkar inte lägga in mer bilder nu får bli imön :)3 koppar kaffe och lite sol

GOOOO moorron!

En till på det

En till såndär snygging :)

Ännu mer

Fotograf Hansen är i full gång, Dålig kvalitee på jojjos men föreställ er mer färg :)

Äntligen!Jag kan se och det är skarpt!!

Skönt att slippa huvudvärken hoppas jag på. :)
Söt som en sockerkaka

Fotade Jojjo med skolans kassa kameror, supersöt!

Piggtjej_92SpeglarIdag har varit en lustig dag, Vaknade upp efter en ganska speciell dröm.

"Jag skulle besöka Oskars grav, alla gravar hade speglar över sig. När man gick framför speglen så såg man den man saknade. Kroppen styrdes av sin egen spegelbild men det var endå människan man sörjde. Jag ville inte gå framför spegel som såg ut som en sån där riktigt gammal spegel med massa mönster på ramen och brun, för jag ville inte se honom.

Jag stack in handen i kanten av speglen och såg alla hans tatueringar på armen. Det var han som stod där men jag hjälpte lixom till att styra honom. Jag gick in längre och såg honom som jag alltid brukade minnas honom. Jag styrde hans kropp men inte ansiktet utan det var verkligen han där. Det konstiga att i drömmen gick jag förbi massa andra speglar men det fanns ingen spegelbild där bara i Oskars "Idag har varit en sån där riktigt medveten kväll, jag vet att han är borta och det gör ont. Att se honom så tydligt som jag inte gjort på 1½ månad.

Uch vad jag saknar killen asså.. Vill bara ta allt som påminner om honom och pyssla ihop det till honom. Dock finns det nog inget pussel i världen som skulle vara så svårt.Party like a rockstar sting like a bee

Fredag

Fest i Carros syrras lägenhet, jävligt mys med mina favvoisar i hela världen. Körde Dartshot och ölspel och dansa till cotton eye joe. Och allt var i PLUUUUUUUUUUUUUURAL 
Lördag

Åkte in till jönköping och gick på jorn ett norskt band, på klubben var medelåldern 40 i'm not kidding.
Men det var sjukt chill och otroligt mysigt, spilde ut allt Alle bjöd mig på men... det är okej för jag suger upp det med sugröret endå serru. Sen blev det south park hela natten lång.Söndag

Skulle åka hem och ville pröva om kaffe funkar mot denna hemska bakissyndrom.


Just de.... Jag är ju grym på att sjunga tänkte ni ville höra en låt jag gjorde när jag och clara laga mat  En awesome låt om brockoliVA INTE ARG? :(Jag suger på att blogga!

Jag skulle blivit irreterad på mig om jag läste min blogg,hmm ja en logisk mening för jag läser ju min blogg? . Har varit otroligt oinspererad på senaste, har varit mycket saker hit och dit. Tagit järngrepp om mitt liv som tidigare har flugit förbi,utan mål eller drömmar. Men nu har jag massa saker jag vill göra, och gör? otroligt men sant.

Musik skola sova huvudverkstabletter, mina dagar i nuläget. Men nu har solen kikat fram och eftersom jag går på solenergi så börjar jag leva hyfsat iallafall.

Skrev en dikt häromdagen, ett stycke poesi. Vågar dock inte lägga ut känns lite.... töntigt. Dikter är inte töntigt, uttrycka sig i ord är inte töntigt men.. om folk tolkar det fel är det töntigt. Så vi skippar det, for so long..Muhaha

Så.. Idag... Ja vad har jag gjort idag?

Missat bussen
Spelat basket, och blev ägd
Varit phykologisk
Fikat
Flummat
Blivit fräknig
Ätit nudlar på stationen, både inne och ute.
Misshandlat en tvålautomat
Utbildat Clara i solarieteknik

Sen har jag fixat glasögon för min sjukt jobbiga huvudverk, men det var en annan historia och en annan dag med för den delen.


Klurigt....DET ÄR NÅGOT.......................

Med själva typsnittet i bloggen som stör mig? 

Det är jobbigt att läsa, har jag rätt?

Ja, ingen komenterar ju endå men ni kan ju trycka på facebook gilla knappen det är anonymt och bra.Kolla nu !

Visst äre jobbigt?
Paparatziin Stenvall


Dålig kvalittee

Naken jahadera

Jojjos blogg


RSS 2.0