Industrial!

Asså... det ska jue vara en stav emellan med men dem måste läka i en månad typ innan jag kan sätta i staven, men om jag hade satt i staven direkt hade det typ tagit ett år att läka? Ja sa hon iaf. =D

Gjorde såå jäävla ont så jag trodde jag skulle spricka har jue haft 2 hål i andra örat i brosket som knappt kändes alls men detta var helt sjukt. Typ... Aj! Och Jesscia och Sara som var med mig hörde när hon slakta brosket typ 2 meter bort aj igen aj aj....

Städa igen och jämt?


Ja... asså skriver alltid att jag städar. Asså det tar förjävla lång tid för mig typ fan 2 veckor eller nått ;)Fast idag ska jag städa för jag får lite besök hem hit, gamla gänget från furulid så ska vi kolla på High School musical. Himlans trevligt!

Och dansa mitt nya "Just Dance 2 " som jag köpte på ullared förjävla roligt!!

Måste visa en video på det, man dansar lixom mot varann det vca det inte på det förra sjukt skoj!, ni skulle sätt jag och clara igår, helt slutkörda efter typ 4 låtar.

 Förövrigt var det toppen. Blev så exstas så jag höll på att svimma typ ,haha seriöst. Men köpte massa goa grejer jag behövde typ smink, och ny wii kontroll och spelet såklart. Lösnaglar och såna där livsnödvändiga saker.

När jag kom hem från ullared så stack jag och clara och röjde loss först hos bladet sen vandra vi vidare lite här i anebyet. Sen va vi hemma halv 8 på morgonen. förstår inte hur vi inte somnat för jag räkna ut att jag var en halvtimma från att vart vaken ett helt dygn 24 hela timmar. Herre gud. Inte konstigt att jag har såna jävla påsar under ögonen. Men är jue dock en nattmänniska mer.

Nu skriker fjant efter mig, Bäst att gå då.
Ullareds Örjan?


Eller vad hette han? kjell? något sånt vare har jue faktiskt inte kollat Ullared. Våran extrimistdanska familj kollar bara på dansk tv.  Pölsefan!

Ne men imorgon bär det av, Mot den lilla hålan med den stora turistattraktionen.. som faktiskt inte alls är så billigt som det framstår i media. Och det som väl är billigt,

Ja.. man får ju kvaliteen man betalar för om man säger så.


Jag förra året <3

MEN MEN, Det är asskul och nu fick jag dåligt samvete att jag skrev så negativt om stället. Jag tar tillbaka det lossas som om ni aldrig läst det ovanstående. Yey jag ska till Ullared Jippey!

Förövrigt hade jag phykologi idag, fastklistrad om allt info om våran phykologiska tillvaro. Fullständigt älskar phykologi och människobeteenden. Nu jävlar ska jag läsa av er alla!


Bakom kuliserna.. i bilder


....

Lite intressant? :o


Våran video har 116 visningar på ett dygn jippy!

På dramat igår fick vi reda på en sjukt intressant bärettelse om en kvinna som upplevde mobbing på arbetsplatsen, Hon va en politiker som aldrig fick sina åsikter igenom på möten och hennes chef betede sig som hon inte existerade.

Hon sjukskrev sig i flera månader av deperation när hon tillslut gick till en phykolog och han bad henne dokumentera allt hennes chef gjorde när hon pratade och när hennes kollegor (som får uppmärksamhet) pratade.

När hon pratade så började han läsa en tidning eller så gick han och hämta vatten eller helt enkelt jäspade och nästan somna i sin stol.

Hon gick tillbaka till sin phykolog och han bäretta att hon skulle göra exakt vad han gjorde mot henne när han pratade själv. det gick flera månader men efter ett tag började de andra medarbetarna lyssna till henne och nästan alla hennes förslag gick igenom, medans chefens ide'r inte var något intressanta längre.

Detta kallas Härskarteknikerna och är tydligen omedvetet andvändet av de flesta stora ledare och folk på "toppen"

- Osynliggörande
- Förlöjligande
- Undanhållande av information
- Dubbelbestraffning
- Påförande av skuld och skamSå tydligen har folk mobbat sig upp till toppen?  Sikket sjukt samhälle vi har egentligen...'
http://www.stpress.se/img/zimg/ditt-jobb-mobbning%20455px0.jpgBlip- Alla har ett val! (BLOOOOOOOOOOOOOOOPERS)


Exklusivt på SANNEHANSEN.TK  

Några sjuka bloopers, ja och typ assdryga ...


Blip- Alla har ett val!Som sagt man får bjuda p sig själv ;)

Min Partypolare


Rolf... törstig som en svamp är han, aldrig kan jag få han och sluta?

Note to myself:


Festa inte med 18åringar eller yngre, allt lyckas dock gå fel då.

Eva-Stina : ÖverviktigIdag är allt klart PUHH så skönt att slippa all stress men endå så roligt vare, och våran film blev galen. Hoppas den va uppskattad :)

Dock fick jag inte med den hem, men måndag då jävlar finns den här exslusivt!
Va dig själv, kanske det bästa endå..Tänk vad mycket man vinner på att vara sig själv egentligen? 

Kolla alla stora kändisar " Pink, Lady Gaga, Never Shout Never, Johnny Depp, Rihanna, Eminem" osv

Folk som kanske inte alltid blivit förstådda, men har senare i livet blivit stora för att dem just vågar vara nyskapande och stå ut från mängden.

Tänk er att hela livet vara en människa som bara följer, följer alla andras tankar och sätt. Vad hemskt att vara instängd i sin egen kropp och inte ta sig modet att blomma ut och bli en egen invedid. Man ska inte vara rädd för sig själv, rädslan att inte duga om man inte gör som folk ständigt ber än göra. Såklart har alla olika tankar och åsiker det är bara att försöka öppna sig. Det är hemskt men det är jue så att ingen märker en "folower".

När jag tänker tillbaka på mitt liv skulle jag inte vilja ångra något, som om att inte levt livet fullt ut. Gjort allt jag viljat göra, sätt det jag viljat se, säga det jag viljat säga.

Jag har alltid varit så rädd för vad folk tycker och tänker. Men man kan ju inte ändra folks åsikter, om dem nu inte tar reda på vem Jag är själva och kanske ändra negativt till posetivt eller tillockmed posetivt till negativt alla kan jue inte gilla en.

Men nu senaste året har jag varit Sanne inte Stina Klas Rolf Örjan (bra namn)


Va dig själv det vinner man på i längden!
 Öhm... här skulle vatt en ful bild på mig som skulle symbolisera detta men hitta ingen passande riktigt asså men föreställ er mig typ skitful, Fast sååå mig själv!   yeeeeeeyyy!<3

Idag


Har vi gjort mycket hemligt ( shhhhh ) som kommer visa sig på fredag i skolan


Sen en självklarhet ska det komma ut på Tuben såklart :)..
& så drack vi kaffe med... börjar bli riktigt duktig på det!
Fick med mig kameran idag.


Rysande bra!


Älskar alla låtar av Christoffer Drew han e helt underbar, detta är iallafall helt klart veckans låt om jag kan utnämna en ej existerande kategori i denna blogg :)

Bara några gånger till innan jag dekkar för kvällen.


Lustiga värld


 Ahha... därför min kisse får små ryck han gör ju fel..

Han sniffar gräs istället för att röka det, tänkte la att det var något?

Go kväll
ÅÅHHHHHHHHHHHH...
en lång lång krävande suck. Så trött jag är festa till 08.00 idag, kan inte hålla på så här börjar jue bli gammal och sliten av sånt beteende. Ne men va säger jag? klart jag ska.

Men hade jue som sagt väldigt roligt med, jag begav mig till nässjö för inflyttningsfest hos Jojjos überfina lägenhet.

Sjukt trevligt folk som gjorde att kvällen blev mycket mycket värd. Blir så glad av posetivt bemötande och glada människor, det är som man säger att det smittar verkligen.

Sen så tappa jag telefonen i toaletten, HAHAHA... Seriöst hur lyckas man? Sen så i bilen på väg mot aneby så spillde jag öl över den redan störda mobilen. Satte man på den lät den som en gammal telefax eller liknande.

Men han lever, blev jue inte överkörd som min andra blev på en fest i sommras. Men ska en mobil dö så ska den dö reält...

Sen va det partaj i aneby, och sen blev man gift.   


Gööööttt!
.

När tiden går blir saker och ting bättre, som ett bra vin?

Samma med foton kanske? när jag tog denna bilden tyckte jag inte den va så bra men titta tillbaka på gamla bilder nu när jag gör headern. Asså man ändrar synsätt..


Blev läskigt dålig kvalitee när jag ut den nu... men tänk er den mindre pixlig,skarpare :)

Testing Testing


Någon mer som inte ser bloggen i sitt normala skick?

Är inte riktigt klar med vårrenoveringen men det kommer mer idag men om det inte ser ut som på bilderna här nere kan ni jue skicka en komenterar med eran webbläsare :)
Världens mest awesome kondomer, ja!Tänk att slänga fram dessa i någons fejs då måste ens attraktionskraft öka med minst 50%....

Det är jue nästan lite synd och andvända såna fräsiga saker, fast dessa kostar 7 spänn. En unge massa massa 7kronor mer...
Nej nej bara fel


Hur många har sätt den reklamen på Christina Aguilera?

Den på MTV när hon står och sjunger som en "gatumusiker" Gulligt var mitt första intryck. Sen började jag se runt det, där står en vuxen rik kvinna och tigger pengar av folk som kanske behöver pengarna mycket mer än vad hon gör med sina egna.

Sen om man ska vara ännu drygare alla pengar runt produktionen av den reklamfilmen, kameror, lampor, löner. Inte vet jag hur mycket pengar det kan gå upp till men jag slår vad om att det kan hjälpa massvis av behövande barn bara det.

Samma med såna där tvgalor,välgörenhets evenemang, det går nog lätt några miljoner att göra dem bara det. Om det nu är så viktigt för dem så kan ju folk sänka sina feta löner och ge lite varje månad till de svältande.

Så istället för att tigga pengar från svenska folket kan välbetalda tvbolag skänka sin andel istället för att lägga ner det på en stor gala som mestadels unnar dem själva?

Men visst ser det gulligt ut, och finns jue alltid välmening bakom det såklart..


UPPMÄRKSAMHET!


Nu gjorde jag en Siimii för att få lite hopp om uppmärksamhet. Skulle jue vara kul med lite mer läsare tänkte jag och betalade 10 spänn.

Autch hör vi alla mina medsmålänningar tänka. Men jag ser inte mobilpengar som dem 200 kronorna jag lämnar in varenda månad utan det är bara "nått" .... Något som är lätt att slösa på. Dåligt jag vet 

Men jag börjar undra vad som krävs för att man ska vara intressant nog? När man läser alla bloggar på blogg.se topplista börjar man undra, lite trachiga bloggar med tråkig info. Men tydligen äre sånt vi svenskar vill ha. 

Själv är jag på bloggjakt, jag ska hitta en blogg som kan intressera mig, en kreativ konstblogg. Eller kanske en humorblogg? Någon blogg man kan relatera till?  tips tips tips tips!

Men nu lägger jag in en bild från min ultrasöta sovande kattunge och hoppas någon tycker Fjant är söt ! =D
(och fortsätter läsa bloggen)


Egentligen ingenting.


Ja, idag har jag dratt på lite gött läppstift som passar underbart till det nya håret, Fast ska jag någonstans? Ne.. Brukar faktiskt inte fixa mig när jag ska ut och handla å såna grejer.

Och till sin fasa har nog både konsum och ica personalen sätt det, starkas folk. De kan inte ha det lätt när en zombieliknande flicka köper energidryck. Får man sälja energimedel till utomjordliga varelser, vem vet? inte jag..

Sen förstår jag inte denna uppståndelse över min stavning, alla verkar ta riktigt illa vid. jag vet att jag stavar dåligt. Har alltid gjort det kommer alltid att göra. Jag blandade fatiskt stora och små bokstäver i meningar tills jag gick i ... ja vad var det tror det var 4:an eller 5:an. Men jag har försökt bättra mig....


Noway just kidding försöker inte bättra mig någonstans, Take my spelling bitches....


aldeless för fjantigt

Ja man kan jue inte unvika faktum att man lägger ut kattbilder när det är den snyggaste modellen man har i rummet för tillfället.

Här sitter Fjant och bara njuter av livet, så ska jag med göra nu med en gammal hedlig cola och en popcorn påse.

Charå

När man letar långt in i förådet....


Hittar man bilder ifrån sommaren.

Sen ska jag och clara göra något hemligt nu som kommer komma upp på bloggen förhoppningsvis, men nu ska vi fortsätta vara bakis... ses!
Var är fjant? HÄÄÄÄR MAMA!
Handtag ,famntag, klapp eller kyss?

Ojoj, idag har vatt en riktigt jobbig dag. Jag sov knappt inatt för att mitt maginnehåll inte ville stanna där det skulle vara.

Så två sömnlösa nätter efter varandra har verkligen slitit på kroppen, så idag var det riktigt jobbigt och göra det jag skulle göra. Det vill säga städa för hemkomsten av Fjant! :) Ja min lille kissekatt som kommer hem imorgon, han har allt nu "rivsak" assgosig låda och en sjukt privat toalett. Är inte det varenda katts dröm?

Så jag hoppas jag blir bättre till imön så jag kan leka med honom hela dagen, lär jue inte orka nått annat. Konstigt emunförsvar jag har verkar mottaglig mot alla slags udda sjukdomar som finns där ute.

Suddiga bilder från en suddig kvälll

Gott nytt!
Första mediautskicket från Nyår


Ja jag hade ju både kamera och videokamera med mig på nyår.

Så jag har suttit hela kvällen ikväll och klippt ihop denna filmen jag klippte och klippte och fick tillslut ihop 5min så mycket roligt hela tiden tyvärr kan man inte få med allt, men jag hoppas detta duger for so long. Sen har jag jue massvis med bilder på det med.

Men jag hoppas alla är nöjda med filmen, och kan bjuda på sig själva. Jag tycker inte jag tog så jättepinsama scener endå. Men någon som verkligen verkligen inte gillar får den la säga till här under , man måste jue respektera alla :)

Sen ledsen för alla som inte kom med.. var jättemånga som inte blev med, försökte få med alla men nu var skygga för kameran :(


Gott nytt 2011

Såhär snäll såg jag ut vid årsskiftet!


RSS 2.0