Vila I Frid

Har inte skrivit på ett bra tag nu, andledningen är att en nära vän till mig gick bort i förrgår.Så har levt en bergodalbana med känslor,tankar,funderingar, frågesättningar. Man kan säga att jag har varit och fortfarande är i chocktillstånd.

Jag har både gråtit och skrattat. Gråtit när man väl inser från gång till gång att man aldrig kommer få träffa han igen, Skrattat åt alla underbart sköna stunder man har haft tillsammans. Sen gråtit igen när man insett att dem stunderna inte kommer bli flera utan de minnerna man har nu aldrig kommer byggas på.

Delvis har jag varit känslolös, inte känt sorg eller någon annan känsla bara att något är fel. Som ett tomt skal där allt innehåll har bara runnit ut och ligger som en gele på marken, en livlös substans som ingen ser eller lägger märke till. Medans man legat livlös har skalet bara suttit där bara stirrat och väntat på att få bli en människa igen. Plågats av all tomhet.

Jag har varit med om döden innan, den finns alltid runt om en. Men när döden kommer utan att man är redo, den kliver på utan att vara inbjuden. Det jag menar är att när folk blir äldre så ser man sakta människan försvinna bort det går sakta, ingen stress. Man vet innerst inne att snart är det dags så man hinner förbereda sig phykiskt.

Men går en människa bort så tidigt när det verkligen inte skulle ha hänt, det är så fel. Det är så orättvist, mot oss alla som lider nu. Jag är arg på något som jag inte kan vara arg på , hur det går till vet jag inte?

Träffa han senast i fredags, så glad sån glädjespridare. Fick en kram när vi sågs och typiskt mig "DU MENAR INTE DEN!" Så fick jag en riktig bamsekram. Den sista bamsekramen, egentligen vet jag att han menade den första med. Hade jag vetat vad som skulle hända hade jag nog aldrig släppt honom bort från den kramen.

Vi pratade om att vi skulle hitta på något snart, något riktigt galet. En sån där redigt go toppenkväll ute som vi hade fått till nästan alla gånger. Backyard kanske? sen vara uppe hela natten och dela känslor och problem. Skåla.

Hade, uch hemskt att andvända "Hade , Har " bara dåtid.

Hade inte känt honom länge egentligen, mer insentivt. Början av sommarlovet förra året genom gemensama vänner. Kändes som vi känt varandra längre. Hatade honom först av vissa andledningar. Dock gjorde han snabbt att det vändes. Min kärlek går verkligen ut till de som var ännu närmare, hans vänner och familj.

Kommer ihåg när vi satt hemma hos Tobbe och kollade hockey , jag viskade " Ey kolla ögonbrynen på den killen" och så fortsatte vi påpeka alla utseendefel på hockeyspelarna istället för ja.. kolla hockey.

Kommer också ihåg när han satte på sig ett täcke och vigde mig och viktor med nån stålgrej till rör? Det var mindre än en månad sen , Så nyligen jag förstår inte. Det går inte ihop sig.

Så många roliga kvällar tillsammans, Så galna kvällar med alla.  

Han var som en bror höll alltid koll på mig, lyssnade på mina problem, bjöd med mig, Förstod. Precis som en bror var jag arg på olika val han gjorde. Ingen är perfekt han var inte perfekt heller men en sån fin vän. Glädjespridare som många andra säger.

Nu känner jag mig sådär tom igen, vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska uttrycka mig. Är bara väldigt väldigt ledsen, önska att det gått andra hållet. Folk dömer och förstår inte..

Det gör ont i mitt hjärta bokstavligen, det krampar. Känns som det går sönder där inne.


Skulle vara skönt att vakna upp och insee att det inte är sant, drömmar kan hitta på så tokiga saker.  


Vila i Frid 

Oskar Svärd

Kommentarer
Postat av: Clara

Redigt fint skrivet, berör en något grymt.

Kommer sakna alla helgalna kväller, men jag kommmer även minnas dom väldigt länge framöver.

Hoppas han har det bra där uppe ♥2011-02-04 @ 23:33:03
Postat av: Emma Aronsson

Oerhört fint skrivet Sanne.. var så det kom en liten tår! :'(

Tänker massa på dig och alla hans anhöriga!

STOR tröst kram till dig <3

2011-02-05 @ 10:54:20
URL: http://emmaeas.blogg.se/
Postat av: Carro

Håller med föregående talare, riktigt fint skrivet.

DET kom från hjärtat, riktigt fint <3

Vila i frid Oskar

2011-02-06 @ 21:10:35
URL: http://carolinegrahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0