Dags att Dissa!

 

Folk som byter pojkvän varje månad, What's up with that? jag sniffar bekräftelsebehov. Men.. Vill man bete sig som ett dagisbarn. 

  Folk
som tänder en cigg i busskön? "Hej alla titta på mig jag vet hur man andas in tjära" Ne jag tycker alla ska ha rätt att bestäma själv om man ska få i sig ciggarettrök eller inte. Och man kan jue inte gå åt sidan i en busskö? Och dessutom om man nu ska röka ska man väl njuta av ciggen istället för att tända den samma minut bussen kommer?

 Vintern
, ja det säger ju sig själv?

 Folk
som säger begangnade skämt, Asså visst att säga att man hört ett skämt från någon och vill återbäretta, MEN att göra skämtet till sitt eget EUW!

 Pengar
... tyvärr lägger jag dissen här eftersom jag suger på att hålla koll på min ekonomi, och tror jag skulle fungera bättre att byta kossor mot något.

 Folk
som tar Kissie seriöst, Asså.... Man måste jue vara lite "kookoo" om man ser det hon skriver seriöst på något sätt. Och nu snackar jag folk i min ålder inte 13-14 åringar

 Att
tappa telefonen i toaletten, Assååå kan jue inte lyssna på musik när jag ska någonstans. Förväntas jag att lyssna till fågelsång på morgonen nu framöver?. NEJ TACK..

 Att
ha samma saker som någon annan, Unik is tha sheit. Blir bara arg när jag ser att massa folk te.x ska ha samma percingar eller kläder eller något liknande som man vill vara ensam om. Hitta på något eget?

 Att
inte kunna prata med någon man har träffat på fyllan, det svenska underbara fenomenet? Hade skitkul med någon en fyllekväll men veckan efter känner man inte varann? Töntigt....

 Morgonar
, eftermiddagar - natt är mer min grej.

 Att
bjuda men inte bli bjuden, Vi säger jag bjuder dig på en glass? Och jag bjuder dig på en glass igen men får jag någon glass nej?  Samma om jag bjuder dig på en fest och du bjuder inte mig, varför ska jag bjuda dig igen då?

 

 


Kommentarer
Postat av: jennyfer

bra bra bra dissar!!!

2011-02-03 @ 10:30:03
URL: http://twoshots-of-misspain.blogspot.com
Postat av: Bea

Håller med om allt förutom lite det där med att ha samma saker som någon annan. Det är lite svårt att vara helt unik med allting. Speciellt när det kommer till piercingar då väldigt många har likadana. Speciellt i ansiktet.Men gillar bloggen, so keep up the good work (Y) :)

2011-02-19 @ 21:10:19
URL: http://asoulofmusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0