Crazy in das brain


God morgon mina kära nyfikna anhängare. Har haft en vit helg, kanske bäst så tänkte jag. Dock drack jag en cider till filmen Black Swan igår. Helt okej film, man blev helt crazy in the brain mot slutet. Men den va bra kolla in den vett jag. Nästa film på min phykologiska film lista blir Shutter Island. Har redan avfärdat A clockward orange och jag älskade den.. Så jag.

Folk suger på att komentera men men jag frågar endå om folk har några tips på bra phykologiska filmer?

Sen får jag väl ta det tunga och börja olika skoluppgifter.. min akilleshäl, att börja göra något vettigt ?

Men först... Frukost


.

Utmaning till alla som läserKänns lite som denna blogg börjar utväklas till en slags symptom blogg av diverse sjukdomar. Men idag ska jag dock inte klaga. Jag ska bara påpeka att jag har feber, so nu äre sagt.

Sen stog flaggan på halvstång i skolan idag, sen fick jag reda på att en kille som jag sett några gånger tagit självmord. Det är förjävligt. Känner inte killen men kan känner med med hans klasskamrater vänner föreldrar. Tänk vad många som mår dåligt utan att man ser det?

Vi människor är dåliga på att stanna upp och bara fråga "hur är det med dig?" Uppskattning bland vänner är underskattat.
Från och med nu ska jag försöka sprida lite mer kärlek och uppskattning

Jag vill ge alla en utmaning imorgon, Se om ni pallar trycket. Lyckas ni?       komentera hur det hände.

 


                                              FÅ NÅGON ATT LE       


fän


Jefla svenska C lärare.... Kan vara mitt morgonhumör kan vara att han är almänt trög. Men arg är jag iallafall.Sanne: Kan jag få gå iväg och göra mina interjuver?

SvenskaL: Det är nog bäst du stannar här eller i datasalen, för dina lärare har skickat att du inte är så duktig på att lämna in saker så bäst du är här så du får någonting gjort.

Sanne: Jag tar tagit tag i allt dedär nu, det är lungt jag ska bara fråga folk.

SvenskaL: Jaaaa... men... Vi vill ju få något gjort så du inte springer iväg från lektionen eller hur?


RSDFHGIDGHLDJKGHKJDFHJKDHKJFHDGJH Ursäkta? Behandlar mig som jag går i lågstaidet..


Såpbubbla


Sitter och glor på massa makeup-tutoriuls som jag brukar göra hela nätterna. Man bara klickar vidare och vidare.
Men iallafall hare vatt en skön produktiv dag i skolan, fått allt inlämnat i tid känns härligt!

Imorgon får jag mina nya industrialer Öhm heter det så i plural? två nya peircingar till örat kan man väl säga då, sjukt snygga!

Sen har mamma beställt min balklänning, kommer känna mig som en prinsessa verkligen. Lite anourlunda lite cool sådär. Hoppas någon kommer och tar kort på mig bara annars blir jag en ledsen prinsessa.

Men nu bubblar min mage sönder  Varför? jo jag tog 4 sprut på soda streem'en istället för 2 så enkelt är det.Tack Clara för all hjälp med bilderna idag, Tagen med skolans jävligt kassa skitkameran OVER AND OUT
På tal om Fjortis
Stile-Ben


"Stilleben,med betoning på andra stavelsen: stillében, (tyska Stillleben, troligen av nederländska stilleven, av stil 'stilla' och leven 'liv'), även kallat nature morte, är en motivkategori inom måleri och fotografi, som bara innehåller föremål   Ett stilleben har ofta ett symboliskt och alluderande innehåll."

742 inlägg

Tiden går snabbt när man har roligt. Snart 1000 inlägg!Ni vet min dissa lista, sitter och kollar på ens facebook personen måste fan byta pojkvän varenda MÅNAD????
Puuuuuh där åkte mina aggressioner ut, eller chocken kan man väl kalla det.


Sitter i skolan nu och försöker skriva klart massa uppgifter som behöver lämnas in, skriva skriva. Barnuppfostran till radiomanus. Och vidare till dramalektionen när vi ska göra någon slags pjäs, lite halvflummigt & lite halvkul.Sen hem och fota stileben, Stile - ben.. Ha Ha

Dagar utan färgCarros FossingarSvälj med vatten


Har fått massa dumma bakterier i mig igen så fick åka in till sjukhuset idag på morgonen. Fy för mitt imunförsvaret jag har och för att vidare klaga ger bakterien en feber och dumheter. Jag har tur som har så snälla päron som tar hand om mig. Men nu måste jag gå på piller i en vecka IGEN....

Skulle göra ett inlägg med massvis och åter massvis av bilder från när jag haft lekstunder med mina kära vänner. Men såklart funkar inte mitt photoshop men kommer kanske senare ikväll. Men så länge....
ey


Idag ska vi åka till jönköping och kanske spela in en låt? :o

Jag sjunger dock inte det minsta charmerande, Clara får stå för den biten. Kanske blir det lite dricka med för att framhäva mina inersta musikaliskt kreativa gener. Ne men vi åker nog mest dit för att umgås med vår vära vän. När man har lov så har man. Får bli av med dagens bakis och skapa en ny för imorgon.

Pröva en grej på kameran
Humor


Så rätt.... Kan jag få en sån man.. är jag lyckligEgentligen..


När jag tänker efter lite så.. bryr jag mig nog inte endå. Skönt och skriva av sig dock så nu äre borta ur systemet så onödigt att slösa energi på sånt som man inte kan förendra endå.

Och om det nu går så illa för mig kan jag alltid bli den nya kattkvinnan i aneby. Hon som skriker åt bilarna ya know? Se! jag ser möjligheter i situationen.


Ne nu ska jag ner och äta lite frulle
FjortisJävel!Kollade igenom gamla videor idag, från året eller åren kan man ju säga som gått. Tittar på mig själv i dem videofilmerna och undrar "Va? är det så folk ser mig?". Videor som inte är så gamla med samma beteende. Man börjar undrar vad man ger för intryck.

I dem videona jag sätt så är jag högljud, pratar så tungan håller på att ramla av, och skrattar högt (snackar snus?) . Detta hos andra skulle jag hata, har jag varit något som jag själv hatar? En sån där riktig attention whore ryser när jag tänker tanken. Det är nu på sistone jag har märkt att jag snackar så sjukt mycket, på tåget, med kompisarna. Min mun går i 24/7 har alltid gjort, just för att jag gillar att prata? Believe me, jag visste inte själv att jag va så over the top.

Jag har hört det så många gånger "fjortis" eller jag vet att folk har sagt så om mig. Det är jobbigt för att jag ser mig inte alls sån? Kanske därför jag blir så arg, så arg att jag inte får chansen att bevisa att jag inte är sån människa.

Jag vet inte riktigt varför jag är så energisk (fjortis), jag tror det är för att jag gillar att umgås med folk. Jag vill att folk ska tycka om mig, vill lära känna nya människor.

Har alltid varit extas om det något som hänt i mitt liv, blir som ett barn i en godisbutik för minsta lilla som jag tycker är roligt och gör mig lycklig.

Detta är ju inte en bortförklaring men sitter man framför en dataskärm hela dagarna i skolan och sen sticker man iväg någonstans klart som fan man måste ta ut sin energi på något sätt.

Jag blir så arg nu för att jag trodde just detta var över. Trodde folk tyckte man va chill på något sätt så man ska slippa tänka och anstränga sig för att bli accepterad, blir så trött på samhället.

Jag försöker inte döma någon klart jag gör det men jag försöker att inte. Har så många gånger fått bra kontakt med folk jag verkligen inte viljat ha kontakt med för att jag inte trott mig själv gilla deras beteende. Eller tvärt om folk jag trott varit världens goaste har varit förjävliga. Men det är ju så livet är, Men... jag tog mig endå tid att lära känna dem och skapade mig en egen åsikt.

Sen så är det ju folks eget val men det känns som det är jobbigare att ogilla en person utan andledning än att gilla en person med en god andledning.

Känns som texten inte alls blev bra ikväll, har mycket tankar är trött är arg måste på toa, och alla andra frustrerande distraktioner som finns runt om mig.

Känns som jag upprepat detta så många gånger, men folk ändrar sig inte för det är lättare och smidigare med dem underbara stämplarna vi sätter i dagens samhälle. Jag tror inte på stämplar jag tror inte på den där "stegen" Töntar? Populära? Pundare? asså vad är det för trams man är inget annat än sig själv, ska ni sätta en stämpel och kalla mig något, då föreslår jag Sanne Hansen.
1 år gammal epic video. haha på SANNE das fjortis....Sen vet jag att alla som läser detta som inte gillar mitt sätt att vara, kommer såklart göra om texten på sitt egna sätt. Som de tror jag skrivit den. Nästan som jag borde spela in en video när jag läser den ;) Men jag vill inte skälla ut någon eller något liknande vill bara att folk ska ge mig en chans, sen tyck vad ni vill.

Kärlek? .....nje


Skulle gå och höra clara sjunga och insåg inte att det skulle hålla på 2 & en halv timma.. min rumpa är nu dödsförklarad dock fick jag ett par redigt fina bilder. Var länge sen jag fotade nu...

Här har vi en brutta som ville stå nära sin ?Bror? När han sjöng ;)
Facebook källan av information


Fredag och framåt..
Delvis för jag är lat.. pallar inte skriva vad jag har syslat med så ni får klura ut själva men här har ledtrådar från de 2 dagar jag inte skrivit ;)

Chokladbollar och sopkvast


Det var sol en hel vecka efter Oskar försvann.. Det känner jag att det är ett tecken, att han måste se oss eller känna oss på något sätt.

Så, vad gör jag idag? Enkelt äter jag chokladbollar och "glömmer" att städa rummet. Kanske ett par funderingar på framtiden, har faktiskt haft en tanke riktigt länge som jag inte har delat med mig av. Men måste tänka på den ett tag till, analysera om det är värt det.

Spela gitarr vill jag med göra ikväll, sjukt avslapnande måste jag säga. Spelade typ innan och min huvudvärk försvann, sjukt häftiga toner där.

Men får väl att bli att jag måste ta tag i mig själv och städa det förbaskade rummet så Fjant inte tuppar av här inne haha..

Dagens FångstVerkligheten gör sig påmind.


Har vatt ett par riktigt konstiga dagar, Jag känner inget överhuvudtaget. Känns som kroppen är svag och trött känns som den inte riktigt vill hänga med. Kanske för att alla känslor tynger ner den dag efter dag.

Jag kan ju ärligt säga att jag förtränger allt, Försöker vara samma gamla glada Sanne som folk alltid ser mig. Leendes skrattandes genom livet. Dock känns det att jag aldrig få den där riktigt verkliga glada känslan utan jag ligger.. ja i mitten någonstans jag är varken ut eller in . Jag pratar om det som jag inte kände honom, konstigt jag vet.

Alkohol gjorde det inte bättre, bara snurrigare. Jag trodde inget annat heller, dock trodde jag man skulle få släppa loss lite. Fast det resulterade i den konstigaste fyllan jag haft, med vingel och konstiga filmer på min videokamera minnesluckor. Med mindre alkohol än vanligt? hur det gick till vet jag inte. Men det var inte kul , inget är lika kul som det var innan.
Folk som säger att de ska supa bort sina känslor, hur går det till?

Ne uch nu blev det så verkligt igen.. Tanken att kunna palla minnesstund är orealistisk just nu. 

Oskar jag vet att du läste min blogg, hoppas du läser detta nu och inser hur mycket jag saknar dig.    Vila I Frid

Har inte skrivit på ett bra tag nu, andledningen är att en nära vän till mig gick bort i förrgår.Så har levt en bergodalbana med känslor,tankar,funderingar, frågesättningar. Man kan säga att jag har varit och fortfarande är i chocktillstånd.

Jag har både gråtit och skrattat. Gråtit när man väl inser från gång till gång att man aldrig kommer få träffa han igen, Skrattat åt alla underbart sköna stunder man har haft tillsammans. Sen gråtit igen när man insett att dem stunderna inte kommer bli flera utan de minnerna man har nu aldrig kommer byggas på.

Delvis har jag varit känslolös, inte känt sorg eller någon annan känsla bara att något är fel. Som ett tomt skal där allt innehåll har bara runnit ut och ligger som en gele på marken, en livlös substans som ingen ser eller lägger märke till. Medans man legat livlös har skalet bara suttit där bara stirrat och väntat på att få bli en människa igen. Plågats av all tomhet.

Jag har varit med om döden innan, den finns alltid runt om en. Men när döden kommer utan att man är redo, den kliver på utan att vara inbjuden. Det jag menar är att när folk blir äldre så ser man sakta människan försvinna bort det går sakta, ingen stress. Man vet innerst inne att snart är det dags så man hinner förbereda sig phykiskt.

Men går en människa bort så tidigt när det verkligen inte skulle ha hänt, det är så fel. Det är så orättvist, mot oss alla som lider nu. Jag är arg på något som jag inte kan vara arg på , hur det går till vet jag inte?

Träffa han senast i fredags, så glad sån glädjespridare. Fick en kram när vi sågs och typiskt mig "DU MENAR INTE DEN!" Så fick jag en riktig bamsekram. Den sista bamsekramen, egentligen vet jag att han menade den första med. Hade jag vetat vad som skulle hända hade jag nog aldrig släppt honom bort från den kramen.

Vi pratade om att vi skulle hitta på något snart, något riktigt galet. En sån där redigt go toppenkväll ute som vi hade fått till nästan alla gånger. Backyard kanske? sen vara uppe hela natten och dela känslor och problem. Skåla.

Hade, uch hemskt att andvända "Hade , Har " bara dåtid.

Hade inte känt honom länge egentligen, mer insentivt. Början av sommarlovet förra året genom gemensama vänner. Kändes som vi känt varandra längre. Hatade honom först av vissa andledningar. Dock gjorde han snabbt att det vändes. Min kärlek går verkligen ut till de som var ännu närmare, hans vänner och familj.

Kommer ihåg när vi satt hemma hos Tobbe och kollade hockey , jag viskade " Ey kolla ögonbrynen på den killen" och så fortsatte vi påpeka alla utseendefel på hockeyspelarna istället för ja.. kolla hockey.

Kommer också ihåg när han satte på sig ett täcke och vigde mig och viktor med nån stålgrej till rör? Det var mindre än en månad sen , Så nyligen jag förstår inte. Det går inte ihop sig.

Så många roliga kvällar tillsammans, Så galna kvällar med alla.  

Han var som en bror höll alltid koll på mig, lyssnade på mina problem, bjöd med mig, Förstod. Precis som en bror var jag arg på olika val han gjorde. Ingen är perfekt han var inte perfekt heller men en sån fin vän. Glädjespridare som många andra säger.

Nu känner jag mig sådär tom igen, vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska uttrycka mig. Är bara väldigt väldigt ledsen, önska att det gått andra hållet. Folk dömer och förstår inte..

Det gör ont i mitt hjärta bokstavligen, det krampar. Känns som det går sönder där inne.


Skulle vara skönt att vakna upp och insee att det inte är sant, drömmar kan hitta på så tokiga saker.  


Vila i Frid 

Oskar Svärd

Dags att Dissa!

 

Folk som byter pojkvän varje månad, What's up with that? jag sniffar bekräftelsebehov. Men.. Vill man bete sig som ett dagisbarn. 

  Folk
som tänder en cigg i busskön? "Hej alla titta på mig jag vet hur man andas in tjära" Ne jag tycker alla ska ha rätt att bestäma själv om man ska få i sig ciggarettrök eller inte. Och man kan jue inte gå åt sidan i en busskö? Och dessutom om man nu ska röka ska man väl njuta av ciggen istället för att tända den samma minut bussen kommer?

 Vintern
, ja det säger ju sig själv?

 Folk
som säger begangnade skämt, Asså visst att säga att man hört ett skämt från någon och vill återbäretta, MEN att göra skämtet till sitt eget EUW!

 Pengar
... tyvärr lägger jag dissen här eftersom jag suger på att hålla koll på min ekonomi, och tror jag skulle fungera bättre att byta kossor mot något.

 Folk
som tar Kissie seriöst, Asså.... Man måste jue vara lite "kookoo" om man ser det hon skriver seriöst på något sätt. Och nu snackar jag folk i min ålder inte 13-14 åringar

 Att
tappa telefonen i toaletten, Assååå kan jue inte lyssna på musik när jag ska någonstans. Förväntas jag att lyssna till fågelsång på morgonen nu framöver?. NEJ TACK..

 Att
ha samma saker som någon annan, Unik is tha sheit. Blir bara arg när jag ser att massa folk te.x ska ha samma percingar eller kläder eller något liknande som man vill vara ensam om. Hitta på något eget?

 Att
inte kunna prata med någon man har träffat på fyllan, det svenska underbara fenomenet? Hade skitkul med någon en fyllekväll men veckan efter känner man inte varann? Töntigt....

 Morgonar
, eftermiddagar - natt är mer min grej.

 Att
bjuda men inte bli bjuden, Vi säger jag bjuder dig på en glass? Och jag bjuder dig på en glass igen men får jag någon glass nej?  Samma om jag bjuder dig på en fest och du bjuder inte mig, varför ska jag bjuda dig igen då?

 

 


RSS 2.0