Idag är jag hårdAggresiv plugg musik, En stor fet snusare och får vi se vart jag kommer.

The yellow submarineIdag tog mammis och pappis med mig till jönköping och köpte mig en helt ny gadrob, helt sinnes!
Vilken familj man har :)


Iallafall, Go beatles!

Nu kör vi igen!Vet ni vad, nu prövar vi detta igen. Förstår fortfarande inte att 13 pers har hållt sig kvar med vetskapen att jag har paus, ni är ju helt galna!
Så vad har jag gjort tiden jag varit borta? 

Utan att låta dum så är sanningen att det har förtärts ganska mycket alkohol och ofta. Jag har nog varit överallt och ingenstans, skaffat nya bekantskaper försökt ha kul och bara leva livet.

Hitta mig själv, hitta var jag står i livet och vart jag vill komma. Haft kaos, haft stillhet. Dock mest kaos. Kanske har det märkts kanske inte, men sanningen är ju tyvärr den att ingen är perfekt och alla mår inte alltid bra. "What doesn't kill you makes you stronger" tror jag är en bra förklaring på allt. Jag ser livet på ett annat sätt nu, livet är ömtåligt. Uppskatta det ni har, det ni får. Slösa inte energi på fel saker, fel människor, fel situationer. 

Jag har haft paus från fotning med för den delen. Men jag tog fram min kamera i förrgår och bara kände glädjen i att fota igen, Måste vara ett steg i rätt riktning då? Spelat gitarr gör jag en del också, försöker klinga ett par toner varje kväll.Nästa Slash?

Med denna nysart gör jag om hela bloggen, vill börja på en ny knöl. Jag vill reflekteras i bloggen. Så dags för lite koder nu ikväll

Sen får vi se vart jag kommer men allt känns posetivt nu och jag lever i nuet!


Ja.. som sagt var jag lite lullig när jag redigerade denna bild därav en misslyckad bröstförstoring i photoshop
Klättrar upp


Som ni alla kanske märkt tar jag paus, har inte tid, har inget att säga. Har ingen insperation som jag nämde tidigare. Känns som allt jag skulle skrivit här skulle varit negativt? men kommer tillbaka ny fräsh glad lycklig motiverad...


Så.. Ja men jag medelar när jag är tillbaka igen. När allt lugnat ner sig.

Föressten OTROLIGT att så många människor kollar bloggen varje dag fast typ jag inte är här?... Baa anhängare, kanske tillockmed de bästa!


Så länge finns jag:  

Twitter: http://twitter.com/#!/SanneHansens

Facebook såklart då.. och ni har väl ine glömt mitt blommande projektarbete?3 dagar


Jag har tappat min insperation helt, allt är lite luddigt och är inte riktigt mig själv. Har varit sjukt mycket negativt i mitt liv på senaste, och sakta har allt bra bara brytits ner och blivit oviktigt.. allt är oviktigt det gör så jag inte orkar göra något.

Jag tror stenhårt på karma, ska försöka vara posetiv så hoppas man att det vänder.

Men efter regn kommer solsken,
kommer troligen komma den dagen jag går ut och fotar bara för att det är kul igen. Men inte än iallafall...

Glatt inlägg detta men alla har sina dåliga perioder vi är ju människor allihoppa :)
RSS 2.0