En sån där riktigt bra fredagOhh, fredagen var så roligt. En inpuls grej som blev riktigt lyckad. Min enda erfarenhet av barer har varit i Jönköping där folk är halvdant snoffsiga. Men Jag hängde med ett gäng helsköna snubbar i 24-29 års åldern till nässjö på Backyard.

Kvällen började med att jag skulle gå till en av dessa killar där alla skulle vänta på mig. De enda jag kände var Tobbe och Oskar, En halvnykter blyg 18 åring in i ett grappgäng Great. Men de var hur trevliga som helst och kände att man kunde släppa loss ganska fort :)

Sen kom våran Minibuss som hade förvandlats till en vanlig taxi, så 7 pers i en vanlig taxi. Haha Bagagen med en flaska vin för mig med 2 andra. Ni kan jue gissa att rödvinsflaskan hoppa runt och hamnade på min vita nya jacka...

Väl framme i nässjö så hängde jag på och såfort jag kom in på klubben var det folk som pratade med mig, skitskoj men sociala människor. Och så var det fullpackat med folk eftersom sångaren i backyard baby's va där och spelade. 

Eftersom det var så fullpackat så slutade dem släppa in precis när Carro kom, så jag säger med stolthet att jag fjäska för vakten och fixade in henne, Woooho precis som på film! =)

Sen så prata vi med Massa awesome folk och bara hade trevligt, Va ute ett tag och såg världens storbråk mellan vakterna och några fyllon var som att kolla på Cops utan tv skärm emellan :o

Sen svalde jag min tungpercing och tog en annans hahah . Det bästa va jue att jag åkte in till nässjö med 300 spänn och kom till taxin hem med 300?  Tummen upp för generösa människor!

Sen va det efterfest och kom hem vid 7 på morgonen, sjukt bakis så jag skakade men vafan det vare värt.. tyvärr har jag jue inte bilder fårn kvällen slutade ta med mig kamera när min egen blev stulen men men får försöka hitta en fest kamera,

Men hoppas en lång förklaring kan nöja er, brukar jue inte skriva så långt :)


:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0