Jösses!

Ser lite småmupp ut men mittenuppslaget najs!


Artiklen är skriven av duktigt Johanna Stenvall henne får ni hyra om ni vill ha några repotage!


Idag har jag bara dött, har aldrig vatt såhär febrig, det bara kom över 1 dag och nu sitter jag är med irreterad rinnig näsa och känner mig almänt atraktiv..

Uch, ska bara vila upp mig nu, även om det tar några dagar.


Just det jag har färgat håret, ni lär jue inte känna igen mig. Alla möjliga färger crazy men kul ;)


Clara!Gillar inte & jobba på det sättet att man hinner inte ha ett liv utanför.. Har inte träffat bästaste Clara på nästan en hel vecka , Börjar få ganska hård abstinens.

Clara VAR ÄR DU? SAKNAR DIG ! :(
En fotning vi hade för ett tag sen men eftersom inte datan funkat har jag inte kunnat lägga uppEn sån där riktigt bra fredagOhh, fredagen var så roligt. En inpuls grej som blev riktigt lyckad. Min enda erfarenhet av barer har varit i Jönköping där folk är halvdant snoffsiga. Men Jag hängde med ett gäng helsköna snubbar i 24-29 års åldern till nässjö på Backyard.

Kvällen började med att jag skulle gå till en av dessa killar där alla skulle vänta på mig. De enda jag kände var Tobbe och Oskar, En halvnykter blyg 18 åring in i ett grappgäng Great. Men de var hur trevliga som helst och kände att man kunde släppa loss ganska fort :)

Sen kom våran Minibuss som hade förvandlats till en vanlig taxi, så 7 pers i en vanlig taxi. Haha Bagagen med en flaska vin för mig med 2 andra. Ni kan jue gissa att rödvinsflaskan hoppa runt och hamnade på min vita nya jacka...

Väl framme i nässjö så hängde jag på och såfort jag kom in på klubben var det folk som pratade med mig, skitskoj men sociala människor. Och så var det fullpackat med folk eftersom sångaren i backyard baby's va där och spelade. 

Eftersom det var så fullpackat så slutade dem släppa in precis när Carro kom, så jag säger med stolthet att jag fjäska för vakten och fixade in henne, Woooho precis som på film! =)

Sen så prata vi med Massa awesome folk och bara hade trevligt, Va ute ett tag och såg världens storbråk mellan vakterna och några fyllon var som att kolla på Cops utan tv skärm emellan :o

Sen svalde jag min tungpercing och tog en annans hahah . Det bästa va jue att jag åkte in till nässjö med 300 spänn och kom till taxin hem med 300?  Tummen upp för generösa människor!

Sen va det efterfest och kom hem vid 7 på morgonen, sjukt bakis så jag skakade men vafan det vare värt.. tyvärr har jag jue inte bilder fårn kvällen slutade ta med mig kamera när min egen blev stulen men men får försöka hitta en fest kamera,

Men hoppas en lång förklaring kan nöja er, brukar jue inte skriva så långt :)


:)


Lite smakprov

Från fotningen vi gjorde på Emma :)
@ Nässjö

Nu måste jag springa till Oskars kompis? Hej syns på backyard


Ohhh SNAP!
Detta har absolut inget och göra med jobbet, haha kom på att det kan misstolkas, jag bara fördriver tiden lite med att vara konstig..

Snart äre helg Great!
Mjölka Kossor!


Idag mjölkade vi kossor och snusade.....
PEACE!


Typ kamera?Jag har ingen kamera så får göra på detta sätt istället, Detta är vad jag gör just nu! :D


Jag hoppas tomten ger mig många julklappar för detta...


Snö Snö Snö.... uch det måste vara det värsta som finns att få snö i ansiktet när man går jag ser nog ut som en mupp men kaputshongen(konstig stavning) ner över hela ansiktet för skydd. Och buttrande jag blir bara så arg kokar inom mig när jag får vätska i ansiktet, det är som någon slags knapp som slår på.

Dock trivs jag väldigt bra ute i arbetslivet, no more school!  okej okej... har vatt här 2 dagar och har inte haft några större arbetsuppgifter men endå känslan att man behövs till något sen att man har sin egen privata plats great!Behöver klippa mig känner jag.. därför får ni en bild på mitt mest komplicerade men snygga hårval som jag hade för runt ungefär kanske typ 2 år sen...


Men mamma säger: Jag tänker inte klippa föreen du gör dina läxor.

Utpressning är detta okej?Inte min årstid någonstans..nää
uch!


Min dator är fortfarande krachad.. jag har otroligt tråkigt. Annars skulle jag suttit och gjort en videobloggs idee by now.

Har inte vatt hemma en hel helg på hur länge som helst asså flera månader talar vi om här, får hoppas jag kan stuttsa till något partaj lite senare idag. Innan jag får folk abstinens har redan dataabstinens såå jag ligger ganska risigt till.

Nästa vecka börjar jag min 4 veckor långa praktik, ska bli toppen. Ska vara på en reklambyrå i nässjö, och efter vad jag såg på sveriges största reklambyrå i stockholm hoppas jag att detta blir något liknande.

Och måste jue bäretta att jag sov från 23.00 till 15.00 idag?  Jag sov altså 16 timmar om jag räknat rätt, det är jue bara sjukt. Visst jag var trött men... jaja jag är iallafall utvilad idag kan man jue säga.. Full av energi och inget att slösa det på. ( utom städning men var är det roliga i det? )

Cider Polly Tv nästa hejs....

Hem yes!


Flum


Hahaha herre gud! .....

Kolla Carros blogg : www.CarolineGrahn.blogg.seStudiobild

Var ett tag sen man lekte i studion.. är nog dags snart igen känner jag ;)

Sorgsna bilar 2

Har föressten med hjälp av claris kommit på världens bästa projektarbete! :) 


Gammal ledsen bil, ung ledsen Sanne...
Allt e skit idag.. min dator har krachat och allt e bajs inget funkar och min extra dator luktar bränt.. blä hejdå.

Nej nej nej!


Va nästan tvungen att lägg upp denna bilden.. var lite tveksam, men det är inte direkt att jag är naken, är jue beklädd av min underbara sötis gitarr.

Som är felvänd, jag vet....Bild tagen av :Caroline Grahn

Nu sitter jag i skolan och pluggar.. måste fixa allt jag är efter med..

GÖR ALLT NÄR NI SKA GÖRA DET

Annars hamnar ni i min sists och det är inte den skönaste ska jag säga er.

Men när jag är klar och kommer hem ska jag belöna mig genom att försöka lära mig "the Funeral".
Nu tillbaka till Mode genom tiderna.....Pling pling!


Har köpt en underbar gitarr nu :) Har viljat ha en gitarr så länge!

Vinröd och helt jävla underbar! nu ska jag bara lära mig hur man spelar också, kan jue vara en fördel kanske.Ohhfan!?


Ohfan igår vare galet, tyvärr missade vi själva festen men tror vi lyckades ha ganska galet roligt endå!

"Kan du ge mig handduuuken?"  Internskämt..

Men vi va iallafall i kyrkan och väntade på att Clara och hennes grupp skulle sjunga " sisters of soul" . Tror alla anebys 98-94 or var där. är jag nästan helt säker på.  Men efter en lång väntan så gick dem upp och sjöng fick nästan en liten tår i ögat som ja fick stoppa in igen, när Clara sjöng "Greetings from space "aww så fint det var :)


Sen blev jag taggad på fejjan så dem bilderna måste man såklart lägga ut med, från en sjukt kul kväll med Jossie

Hoppa i sängen har ni två bruttor som är bra på här, så behöver ni inhoppade sängar Call us!.. ♥Halv tio på 4:anDå ser ni Mediatreorna på tv!
Timtals & Timtals


Har jag kämpat för att få tag i denna videon, Från att ladda ner från skolan som tog 1 timma till att ladda upp på youtube som tog typ 3 ?  

Sjukt men nu är den här, lika epic konstig och lustig som vanlig, om nu inte mer. 

Detta är sista inlägget på 3 dagar för jag ska åka till stockholm med media imorgon, mycket bilder kommer det bli när jag kommer hem kan ni räkna med men for so long enjoy my aqwardness.
Råkade spara i widescreen så ser väldigt uppblåst ut... Enjoy that to!

Rita rita!


Varför ärvde jag inte mammas tekningskunskaper?, dock gjorde mina bröder det.

Tack Rickard! :)Ja... mina bröst är äkta...
Nerladdat till mobilen *Check*


3 dagar :o
Glöm inte väcka mig
Nu har jag ätit massa pannkakor så nu kan jag gå ner i Idee några månader.


Väck mig när det finns varma sommarkvällar med flödande sprit


Recept


På den perfekta bakisdagen...


En stor varm mjuk soffa

Nyponsoppa

Godis

Pizza

Mobilen nära

Tvdosan på magen
Fanken va seriöst :(


Måste bara påpeka att på mitt tungpercingsinlägg var jag ganska hårt ironisk, men det kanske folk inte förstod.
Såklart man vet hur mycket den syns när man gör den, och även därför jag gjorde den längre fram än dem vanligtvis sitter. Sen känns den jue med, nu låter detta väldigt sexuellt men det e inte så jag menar. haha

Och jag är jätte nöjd med den, jäkligt skönt och klia sig i gommen med också. ;)

Som ni ser är den jue absolut för lång, får dock ha den långa i 5 veckor tills den läkt och svullnaden som ni ser har gått ner :)

Hejhå pengarna tillbaka på alkohol?


God morgon, God kväll?

Lever i ett skummit och suddigt liv för tillfället, har bara sovit hela dagen med Clara.

Var ute på festerier igår men min kropp verkar ta avstånd från alkohol, eftersom det väldigt hög%iga jag drack inte "funkade". Dåligt Dåligt, eller kanske var det bra för från säkra källor så blir jag en pain in the ass när jag e Go och glad.

Men med skrapsår på knäät från gårdagens misslyckade skatebordåkning och halvöppna ögon ska vi lägga oss och kolla på "Snabba cash" Sjukt bra film.´När fan kan jag visa?


Jo här betalar man 400 svenska riksdaler för att ta hål i tungan, så kom jag på.. hur ska jag visa den?

Det måste det vara när jag jäspar, och jäspa många gånger om dagen tror jag inte är hälsosamt i längden. Och tänk om jag jäspar när någon pratar, tänk vilka konflikter det skulle leda till NEJ inget bra alternativ.

Om jag skulle gå och räcka ut tungan hela dagarna?, Antagligen skulle folk tro att jag var uttorkad på något sätt eller almänt elak som går och räcker ut tungan mot folk hela tiden..

Eller om jag pratar med riktigt stor mun verkligen överdriver alla vokabulärer(svårt ord).

Ja, smålänningen i mig kommer fram nu, kan jue inte betala pengar för något ingen kommer se endå.

Ones a photograf, Never a model


I nyktert tillstånd


I fredags så skulle vi ut på jönköpingsgatornas olika barer. Vi började såklart med bongo, sjukt skön "reggiebar" kan man nog kalla det synd att det var så mycket folk annars passa det mig helt perfekt, får dra dit någongång på lovet eller något. 
 
Men innan detta hade allt bara gått fel... så fel.... inga pengar inget smink, tiderna krånglade allt va bara jobbigt.

Men dansen och den otroliga stämmning i slutet gjorde allt värt, Dansa helt sjukt mycket woo blir andfådd när jag tänker på det. Fast mina danskunskaper har jue aldrig vatt de bästa så Carro fick stå för booodiichaket och jag försökte röra mig i någorlunda normal takt utan att se utveklingsstörd ut.

Toni goes smexi!Sen dagen efter klockan 9 på morgonen svinkallt på eksjö station
Nu behövs en ny visningsbild till fejjan så det ska göras nu ;)

RSS 2.0