En riktig lördag!Allt började med att jag stressade mig upp till milk and honey där jag blev fotad av tidningen, och pratade med folk om mina tavlor. Inte värst mycket folk men hoppas någon uppskattar det jag gör, försökte vara så trevlig jag kunde iaf.

Sen så gick jag och fotade Clara när hon sjöng, min lilla superstjärna. så duktiga var dem :) Även fast micen strulade i början.Efter det så straplatserade vi iväg till det nya kafeet vid stationen jag Gabbe och Clara.
Sjukt fint ska pröva att äta där oftare. köttbullemackan satt fint efter en sjukt varm dag. Sen slog vi en pling till Jessica och mötte upp henne vid stalpet, då blevre fika på det. efter fikat så åkte vi upp till Pias på ett väldigt finurligt sätt.

Sen hem till mig och kolla Mamma Mia!

Sen så åkte Clara och Gabbe hem efter filmens slut.

Så jag och jessica bestämde oss för att vara "spontana". Vi åkte ut med bilen och börja ragga upp folk, men ingen verkade vara hemma så vi bestämde oss för att åka till Matilda och ragga upp henne. Eftersom ingen av oss någonsin varit hemma hos henne så blev det ganska spännande vi gick in och hittade inte hennes rum, när vi väl hittade det blev hon sjukt förvånad. Fast det skulle jag med blivit, kan jag ju säga er.
Då bestämde vi oss och åka ut till Askeryd, men först ville dem kolla in Parken med ÖlTÄLET! woohoo!
Inte så mycket folk när vi var där utan alla kom när vi gick utåt. Så det blev att vi stannade där ett tag. sen drog vi oss ut mot skogen där panpizza och klubbor väntade på oss.


Men OJJJJJJJ vilken kreativ bild det kommer bli(IRONI) //Jessica

Mycket skratt , mycket minnen. Fick se en gammal film på mig med, herre gud.
Sen åkte vi tillbaka till parken för att se om det var något liv, men då var alla på hemgång så vi passade på att tuta på lite folk så där småroligt " TUUUUUTTT"    - VAFAN Håller du PÅ MED??"
Sen var denna sjukt roliga dag slut och där räknas med all min energi.

God natt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0