Inne/Ute


Sjungade killar

Killar som sjunger och spelar girarr, jag smälter varje gång. Asså jag skulle dö för att få en sån pojkvän. Otroligt sexigt, otroligt ALLT!

Te.x :
Folk som skriver utan andledning

Folk som skriver utan anndledning utan bara vill prata med dig, bara för att dem känner för det. Gör mig otroligt glad. Man kan skriva bara för att vara social och inte att börja "-hej vad gör du?  -jaha okej -men vad skoj :D -JAAA JUSSTT DE Kan jag få låååånna den saken " Sen så var man inte lika rolig längre efter det.


Personer med ett leende

Det är verkligen en sak som kan förgylla dem mörkaste dagarna, när någon går förbi och ler.


Kreativitet

När det kommer då är man på topp, sånt vill man ha 24/7, men det går ju inte. Dock efter regn kommer solsken som man säger, Och efter en dålig period står man högre på bergstoppen än innan. Då är det dags och springa ut med kameran i högsta hugg


Negativa människor


Man vaknar glad och go en morgon och under dagens lopp möter man personer som är extremt negativa till allt, Håll erat negativa för er själv för jag vill inte höra alla klagamål iaf. Det finns en klagomur i kina..åk dit ;)


Stressutslag

Idag vaknade jag upp med världens nedåthängade läpp helt uppsvullen på ena sidan, Såg ut som en misslyckad läppförstoring. Inte Ok


Min pengaförmåga

Får in pengar på kontot tänker "Jippy nu ska jag kunna leva denna månaden" 3 dagar senare "sheit, kan jag få låna lite pengar?"

Kommentarer
Postat av: Becka Berggren

stämmer ju perfekt (Y) :D

2010-06-01 @ 22:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0