Tammi


Fick reda på att min 16 åriga familjeälskning Tammi (våran hund) Troligen blir avlivad imorgon, Hon mår jätte dåligt och är svag i hela kroppen.. Vetrinären ska kolla upp det men om man inseer fakta är det inte mycket man kan göra för en 16 årig döv svag förvirrad gammal hund.

Känns så jobbigt och se något som varit med en så länge bara tunna ut och bli svagare och svagare. I början var hon en draghund och jag kunde knappt gå med henne och när jag skulle gå ut med henne första gången var hon så stark att hon drog ner mig på marken och jag släpades efter henne.

Men när jag gick med henne idag, vinglade hon hon kunde knappt gå och flåset var uppe efter några meter. och jag fick hjälpa henne så hon inte ramlade sista biten. Detta gör så ont i mitt hjärta.. Jag kände att jag kunde inte tycka synd om mig själv längre, jag måste tänka på henne.

Det känns verkligen rätt och göra detta men endå känns det jobbigt att förlora någon man har klappat och älskat varje dag av hela sitt liv. Folk säger "det är ju bara en hund" men tänk er att förlora någon som varit med dig endå sen du föddes någon som alltid varit där och förgyllt dina dagar av sin obotliga och villkorslösa glädje.

Det kommer bli så svårt och insee att det inte kommer vara någon som hälsar dig välkommen hem från skolan med en viftande svans och stora svartbruna ögon, eller vem ska få den sista pannkakan som vi alltid sparar åt henne som hon stolt glufsar i sig. Det blir nog inga mer pannkakor för min del på ett tag..

Nu hör jag henne där nere gå igenom sin hundlucka irreterande, fast det känns inte lika irreterande länge nu när det nog är sista gången jag nog kommer få höra det.

Kommentarer
Postat av: Carro

Usch, får gåshud på hela kroppen :/ du vet att jag finns <3

2010-06-18 @ 00:57:41
URL: http://carolinegrahn.blogg.se/
Postat av: Lina -Zooda-

Det är så fruktansvärt hemskt när man inser att det är dags att låta en gammal vän gå. Och de som säger "det är bara en hund" har aldrig fått uppleva den villkorslösa vänskap och kärlek en hund kan ge en.Även om det suger att säga, men tiden läker faktiskt sår. Trots att det är jobbigt i början kommer det bli bättre, och det är minnena som hjälper en. Minnena från allt det underbara och roliga Tammi har gett dig.Vet inte riktigt vad jag ska skriva mera.

Hoppas på det bästa för er båda.

<3

2010-06-18 @ 13:42:11
URL: http://zooda.blogg.se/
Postat av: Emma

usch får tårar i ögonen.. du skriver precis så som jag kände inför murre :( båda dom har varit med oss hela livet. fina tammitröstpuss på dig :*

2010-06-18 @ 19:32:23
URL: http://emmaeas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0