hihihi :*
Eftersom denna personen ville ha lite uppmärksamhet från mig så varsegod.. hihiii


Ne.. men seriöst, skulle aldrig ta åt mig en sån här komentar, är man anonym så är man inget enligt mig. Går in ena örat och ut andra. Men får det personen att må bättre så äre fine för mig.
 

Det tycker jag andra folk ska ta åt sig också, internet är ingen seriös plats. Säg denna komentar kan vara skriven av någon som antagligen är avensjuk på mig på något sätt och måste försöka trycka ner mig så jag ska må dåligt om mig själv. Sen kan man jue inte heller försvara mig mot en anonym människa, så personen/saken får atomatiskt sista ordet. Fegt & dumt men jag antar att vissa männsikor kanske inte har mer intelligens än att hävda sig på såna här sätt. 

 
Om ni får en sån här komentar är bästa sättet och bara Läsa Skratta & gå vidare Inte ens värt att slösa energi på , ni är inte fula äckliga osv bara ett misslyckat sätt att försöka trycka ner er.

Men går det för långt så som sagt finns jue alltid Ip adressen, så egentligen är man inte anonym. Det skulle vara ganska lätt och hitta vem som skrev detta inlägg om jag skulle orkat. Man registreras överallt tänk på det.


Alla e fina på sitt eget sätt, och det kan inte någon anonym rakkare ändra på

Peace..

Kommentarer
Postat av: Maria

Finns många tragiska och pinsamma människor här i världen. Bra att du bara såna där korkade kommentarer passera.kram till dej!

2010-12-17 @ 12:28:14
URL: http://mammatillfreja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0