IhåligIdag så skulle jag Jossan Sanna badat efter skolan, men vi var för slöa och hann inte så vi skulle hunnit bada innan tåget gick. så det blev och gå till smycka och ta hål i örat som jag velat ett bra tag nu! :D

Så vi förfalskade mammas godkännande ( asså jag får men hade ingen lapp med mig från henne som man måste ha ) Sen gick vi in och mätte och kollade, gud var nervös jag var det var iaf 2½ år sen jag tog mitt andra i örat. 

Han gjorde en prick sen tog han fram hans stora monstermaskin, snabbt som fanken. Jag var inte med i svängarna, Och vips nu har jag hål och jag älskar det! har sprungit runt och kollat mig i alla speglar jag kunnat nu sen jag tog det.

Just det mitt hår höll sig hela dagen men sen regnade det ute, nu ser det ut som en rishög.
Imorgon blir det färgning av Anna jag längtar!

Annars lyssnar jag på "Broken strings" och längtar tillbaka till Frankrike, det var verkligen våran låt då. Vad roligt vi hade

Bussresan, folket tyskarna, fransmännen, munkarna, tältvaktarna,Aktiviterterna, alla nya människor man lärde känna, De tysta gudskänsterna, Dramat, Cocacola Cherry, Oiak,äklig mat,rumpsträcket,skratten i tälten, När vi härmade Tv:program, solljuset, kvällarna.
 


Vilka tider! Nästa år igen snälla!Kommentarer
Postat av: Sanna

tummen upp!

2009-11-18 @ 18:48:54
URL: http://sbrage.blogg.se/
Postat av: Olivia

Snyggt!

MEN, det är ju en sån där ring jag vill ha i örat, vart köper man en sån?:)

2009-11-18 @ 20:33:45
URL: http://oliviaulmbrant.blogg.se/
Postat av: Clara

Skit snyggt!

haha rumpsträcket, vilka minnen<33

2009-11-18 @ 20:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0