Ganska cooltHatar min mobil, den ställer om sig av sig själv? (kanske inte hatar men tycker inte om lika mycket)Så därför fick jag sitta hemma och jobba, med översyn av min mamma.

"Day 1:

Around five in the afternoon, we all garderd at the curge. Everybody had big bags and alot to carie. We stept in the buss and began our journey to france. The buss started to go to skåne where we would take the "färja" over to denmark. We arrived to the "färja" around midnight....."Min engelskastavning kan man bara inte sluta älska.  Annars så sitter jag här med pink musik och lock för öronen. Det låter ju lite mystiskt men jag lovar det funkar, det är ju bara ena örat. Nu när jag kollar på hennes musikvideo så vet jag att min nästa hårfärg vara röd. en av dem färgerna jag alrig haft i hela håret.

Igår hade jag trevligt, för det första så fick jag bra betyg på naturkunskapen som var oväntat. Och så var jag almänt fnittrig med Sanna och det var ju skoj det med.

När jag kom hem så mötte Clara upp mig på stationen. Och vi var lika udda som vanligt. Sånt gillar jag. På lördag blir det Koutsläpp, eller brittutsläpp kan man också säga. Då ska jag fota till en fototävling med Arla, en glad Ko. Vet inte jag brukar inte komma med i tävlingar men man kan ju alltd försöka. det skadar ju ingen.

Kommentarer
Postat av: Sanna

du. bara. skyller. på. din. mobil.

sanningen är ju den att du ligger och degar i sängen och orkar inte gå upp...

2009-05-06 @ 14:37:23
URL: http://sbrage.blogg.se/
Postat av: Emma :D

lycka till på fototävlingen! :D

2009-05-06 @ 19:54:50
URL: http://www.emma-eA.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0