Tomat tävlingIgår så utsåg jag och Jojjo mynameisjojjo.blogg.se en tomattävling om bästa tomatbilden. Så jag tog hjälp av Olli att skapa denna vackra tomatbild.
(som kommer ikväll)


Igår så kuta jag iväg mig till Ku, bygga båt. 
Inte det roligaste som finns , men det är ju roligt med sällskapet kan jag ju säga. 

Det blev potatismos-krig 
Olle, jag , Tobbe, Daniel planerade att smyga på och kasta potatismos på Niklas (den långe killen).  Eftersom Olle lagade så mycket potatismos till de glada arbetarna.  Tobbe och Daniel skulle uppehålla den arbetande Nikke, medans jag och olle smög oss upp bakom, tyvär missade jag precis när olle gjorde det, det enda jag såg var att olle låg på marken och nikke stog med potatismoset droppande i hennes hår.

Nästa gång ska vi lyckas.


Nu på lördag pallrar jag och Clara iväg till Rix-fm festivalen i jönköping. Massa artister som jag ska fota. Och så ska vi nog larva oss som vanligt det ska bli kul.


Nästa vecka är det kabaree ska bli kul och se! men jag lär inte få röra mig för då kommer Clara typ och skratta. Får la sitta och gömma mig under ett täcke eller något. :*

Idag märkte mammi att jag var i tidningen, vem märker inte det med mitt blå lysande hår?Kommentarer
Postat av: Jossan

haha, läste det som om du skrivit kebab innan jag såg att det stod kabaree xD Låter som en potatismosfaigt ;) skojjigt, fast bara jag slipper vara med om det ;)

2009-05-28 @ 18:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0