Ölandssemster
Nu är jag redo att publicera lite bilder och visa mina otroligt trevliga 5 dagar med spånbergersHärligt att jag hann lugna ner mig igår, aldrig bra att publicera saker när man är arg och upprörd. Som tur vad tog jag mitt förnuft till fånga. Och nu är det en ny dag med nya tankar.


Jag måste bara tacka för massa sms jag fått som jag inte kunnat svara på eftersom jag inte hittade min mobil (så klantig som jag är). Men imorgon blir det att fylla på mobilen med gratis sms, om jag hinner.

Första dagen:
Då hämtades jag av mamma spånis och Lillspånis. Lite besverligt med mitt handikappade tillstånd. Kryckor och stukade fötter överallt. Vi åkte ett tag och helt plötsligt var vi framme på öland, vi packade upp gick och badade. och på kvällen så stack anna och Emil och buggade på någon loge. Dansvecka på öland. Jag och Clara valde att sticka ner till samma strand som vi var på för 2 år sedan. Det var en fantastiskt fin solnedgång, så vi passade på att fota lite.

Andra dagen:
Vi vaknade utmattade vid 10, redo för en hel dag med steek vid stranden. Vi kom fram och upptekte att det serverades Ben och Jerry vid kiosken precis på standen. Så var vi glada. Sen blev det att gå ut i det långgrunda vattnet, som var väldigt varmt och väldigt salt.

Tredje dagen:

Då tog vi oss ut på en liten utflyckt runt öland. våran första hållplats var en väldigt trevlig glassresturang med massa goda hemgjorda (mumsiga) glassar. Sedan begav vi oss upp mot  fyren Långe Erik, Och kollde på frigående kossor, det var en upplevelse. på hemvägen åkte vi förbi några klippor vid havet väldigt intressant formade. Där fick vi många fina bilder, speciellt på turturduvorna Anna och Emil.

På kvällen så bestämde vi oss för att hänga med på logdansen som låg i närheten där vi bodde. Herregud folk är som galna, och riktigt duktiga. Och här kom Clara och jag försökte hänga med och i slutet gick det riktigt bra! Vi var nog nästan bättre än eliterna på dansgolvet. Fast taktkänslan är nog något jag får öva på. Men eftersom vi har bestämt oss för att börja på bugg kan det nog bli riktigt bra i framtiden.


Fjärde dagen:
Näst sista dagen på öland var det klart att steeka ytterligare på stranden, och få en riktigt fin bränna. Själv blev jag röd som en kräfta. Och Clara blev bara brun. Jag måste bara säga att jag älskar våra bananer, ja alså leksaks bananer badleksaker, superbra! jag har en Grön och Clara en Lila och Anna en ... oj jag har glömt hennes färg.

Sen åt vi på ett buffe ställe och emil brister ut "Clara, där är den där killen du tyckte är snygg!!!" när vi stog 1 meter ifrån han, haha. och det var jag som tyckte han var snygg.

På kvällen piffade vi till dte lite och var och åt på Harry's. Med en jätte bra underhållare. En kille som var en goo göteborgare som hade jättebra kontakt med publiken. I pausen kom en lite smått alkoholpåverkad kille och ville sjunga, jag trodde han skulle vara jätte dålig.Han tog gitarren och tillängnade låten till sitt Ex och sin mamma som satt vid hans bord.  Kom Änglar- Lars WinnerBäck  Wow, gud så oväntat bra han var. Ge mig en kille som sjunger för mig, finns nog inte nått romatiskare (fast han måste ju kunna sjunga då)Sen åkte vi hem tidigt nästa dag, sjukt bra semster med min extrafamilj :)Hoppas ni gillade det Ultralångainlägget!


På min spotify:
Lars WinnerBäck-Kom Änglar

Kommentarer
Postat av: Oliiiiii :D

Coolt:)

Öland är steeeeeekk :)

2009-07-05 @ 01:13:24
Postat av: Anonym

DET VAR SUPER STEEEK!

Tack för en bra semester :DDDDDDDDDDD

2009-07-05 @ 15:22:35
Postat av: Emma

Jag gillade det ultralånga inlägget :D

2009-07-06 @ 16:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0