Första skoldagen
Efter lovet.... och jag är totalt död!

J
ag sitter här och planerar min och Claras så efterlängtade resa till Göteborg!! även kallat Gamla goa götet!. Det gäller bara att matcha alla bus och tågtider som är lite lurigt.

Eftersom vi snackade om hur detaljerad man ska vara på en blogg i skolan, tänkte jag att jag skulle vara ultra detaljerad bara för att ni är så intresserade.

Jag kommer åka in till jönköping efter skolan på mitt skolkort mycket billigare (härliga småläningar) sen åker jag in till juneporten i jönköping väntar på clara i en timma. Sen så hälsar jag på clara när hon kommer. Kanske köper godis. Funderar på livet. Sen tar jag och min kompanjon swebus (105 kr) in till härliga härliga götet. Sen när vi ser klipporna innan göteborg så bli vi glada! :D sen går vi av på stationen tar spårvagn nummer 5 och hopningsvis hittar vi hem till min mormor. som ger oss kärleksama kramar och massor åter massor av mat! ohhh typ hennes fisk sen chokladpudding till efterrätt sen massa fika........ jag drömmer mig bort.

Sen dagen där på är det fotomässa och emoraggning i stan. så vi ska göra oss redigt snygga och sätta oss i 5:an huset och se hur dom reagerar. sen ska vi leta efter Adeon och FMJ (kända emosar som är snygga och bor i götet) Ni kan söka på bilddagboken. Namm..

JAG LÄNGTAR!!!!!!!!
Tack föressten för en av dem bästa alla hjärtans dagarna på länge Olivia och Clara! Puss

Kommentarer
Postat av: Jossan

haha ;D "detaljerade" bloggar is the shit

men det är svårt också tycker jag ;D

du glömde, NÄR är det ni ska åka? :)

2009-02-16 @ 20:22:59
URL: http://gladajosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0