En Bra Dag


Ännu en fredag som var mycket trevlig, med massor av skratt och roligheter
.


Innan idag fick jag ett sms av Clara som frågade om vi skulle på någon bandgrej på furulidskolan, trevligt tänkte jag. Så jag gjorde iordning mig och gav mig av ( en arning sent ) ,Där träffade jag Clara och Gabbe.

 Där stog vi och jammade till banden när vi upptäckte att en kille kollade ovanligt mycket på oss. Vi ignonerade och fortsatte. Sen när näst sista bandet skulle gå upp fick vi reda på att basisten var killen som hade kollat på oss ( söt ). Vi ställde oss i vår bästa flörtposition och titta på han för att se hur han skulle reagera. vi stog precis framför honom och han vågade inte kolla en enda gång på oss.

Haha, jag skojade och sa till Clara, Gabbe att jag skulle ta hans msn efter dom spelat klart. Fast Dom försvann iväg. Vi sprang runt bakvägen och försökte hitta dom, och där kom dom ut och gick bakom oss. vi fick lite småpanik. och började gå. Sen stannade dom vid sin bil och då tog jag min chans jag sprang fram å började snacka med honom. Han var inte alls lika blyg ; ) , sen kom Clara och Gabbe och snackade med han oxå. Är det inte sexigt med killar som spelar i band? Och vettu vad? jag fick hans msn! : D
Kommentarer
Postat av: Jossan

Go Sanne!! :DVad kul! Ibland är det bra att vara modig!! :D <3

p.s jag berättar mer på min blogg imon :) kram

2009-02-28 @ 14:14:04
URL: http://gladajosefin.blogg.se/
Postat av: mynameisjojjo

Grattis Sanne :)

2009-03-01 @ 21:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0