Darin AHHHHHHHHHH IIIHHHH

Darin är Underskattad!


Jag har varit upptagen med att tycka han är dålig, töntig, ful men hallå? han e ju grym.

Orka bry sig om vad alla andra tycker om en artist, person. Låt mig ge några exempel när jag endå är igång:
Jag tycker Kissie (bloggaren) är söt,rolig,smart. Inte det bästa sättet att få pengar men folk som har lite vett innanför pannbenet förstår att allt är ren och skär provisering av den roliga sorten ;)

Jag tycker inte om Lena Philipsson men gör jag en grupp på facebook " Jag slår vad om att jag kan hitta 50000 som HATAR Lena Philipsson" Nej, Och jag går inte med i såna grupper heller för jag tycker Hata är ett väldigt starkt ord

Jag ska på Tokio Hotel konsert snart, så fort jag nämner det för folk frågar dem om jag skojar? Nej jag skojar inte! Dem är begåvade artister som har lyckats få fans över hela världen trots deras kämpande med engelskan och all kritik.

Jag tycker Zac Efron är sjukt snygg och duktig på att sjunga. Många tycker han är en äcklig bortskämd snorunge. Men jg ryser när jag ser han och hör hans röst!

Det är onödigt att lägga ner energi på att hata någon eller något, och sedan försöka få andra att hata den personen tyder bara på osäkerhet. Gillar du inte någon glöm den för du är inte tvingad att umgås/lyssna/läsa.
Jag vet att detta kanske inte kommer ut till många personer men iallafall kanske jag kan påverka dem personerna som läser min blogg.


Darin – Step Up    

Darin – Viva La Vida

Zac Efron – Ladies' Choice ("Hairspray")

The Cast Of 'High School Musical' – Breaking Free
Kommentarer
Postat av: Carro

jag älskar viva la vida med darin :D

2009-12-27 @ 21:36:07
URL: http://carolinegrahn.blogg.se/
Postat av: Lina -Zooda-

Jag kan hålla med om allt, FÖRUTOM, det med Zac Efron. Det enda jag tycker han är bra från är Hairspray, då är han helt okej ;) Men annars tycker jag inte särskillt mycket om honom. Men jag skulle inte säga hatar, det är som du säger ett väldigt starkt ord.

2009-12-28 @ 21:07:09
URL: http://zooda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0