Jobbigt
Poor me another glas
Jag mår jätte dåligt, redovisningen kommer gå skit. Vill ha mamma här nu.

Snälla någon ta hand om mig?Haute coutureIgår bad min kära vän mig om vi kunde fota Haute couture.

(Gooogla den du! )


 
Igår så var jag på Majbrasa med Clara, då kom hon på denna geniala idee.
På Majbrasan pratade vi med knattar "Jaha men ni får ha det så bra" hahaha. Och Clara vann frukt (....) kanske lika bra det eftersom hon inte ska äta godis.

Så efter en kvälls roligheter följt med en mycket god frukost  ( fattiga riddare gjorda på kärlek ) , och efter maten på gransnäs, Moppade vi ner till Aneby. Där skapade vi dessa vackra bilder.

Visst är hon snygg?Kamera, Hästar och sol

Är besviken på mina bilder, Suddiga och inte bra
Idag om ni inte visste det så åkte jag och mina vänner hem till min kära hemstad Aneby, Alla var extalterade, Carro var arg för hon fick bära kameran.
Solen sken

Hästarna var söta
Kamerna klickade
Flickorna skrattade
Ridlärare hoppade
Fika käkades

Duktiga bloggare


Fula Fula Blogg
Jag hatar att min blogg ska vara så ful. kan inte fixa den ju.Idag så har varit en bra dag, först så börja jag 10 och slutade 1. Då blir man ganska glad. Sen så solade jag en stund med mamma medans jag sms bombade alla ( ni gillar det ). Sen åkte mamma och jag och köpte mjukglass med chokladtopping mumma. Mamma är bäst. Sen blev det mer sol, man ska njuta medans man kan. Sen blev det mopning glassning, solning, cykling med Olli.


Imorgon blir det marknad och filmning i stallet, med mina glada och goa klasskamrater. Puss på er.

Jossan : Hon som gillar att mobba sin syster, och dansa
Carro: Som gillar att komma försent på morgonen och pilla på min rumpa
Sanna: Som gillar att skratta med mig på tåget och kalla mig tönt ( hon gillar snoppar)
Jojjo: Som gillar att ta egokort, och att vara glad och fnittra

Fick just en bild från Sanna som genast måste in på bloggen

På lördag blir det majbrasa med bästa vännen Clara :*

Jag är sur, finns många andledningar.
Ge mig sol till sommarlovet!

(och ge mig mitt linslock)Inte bra att vara oaktiv

Jag har helt enkelt inte orkat, don't blame me i am a human.
Nu sitter jag i skolan och skriver en stor rapport om chokladframstälning, ganska intressant. Hur man framställer från bönan till chokladkakan sen i soptunnan. påtal om choklad så har jag börjat röra på mig mer det senaste, du vet springa med hunden gå långa rundor. Skönt att man vet att lederna fortfarande fungerar. Mycket har hänt sen jag skrev sist, mopeder har snubblat,tyskar har flörtat,hästar har fotats,flickor har blivit kvinnor.

Sikket intressant liv jag har.Mercy Viva La france (inte klar läs inte än )
Vi samlades utanför svenska kyrkan halv 5 förbereda och redo för påskens stora resa.Med fyra tunga väskor var jag redo för Frankrike. Dom flesta andra hade lika mycket packning, även om jag tyckte det var onödigt insesterade mamma att det var nödvändigt (mammor har alltid rätt). Vid femtiden var alla klara och vi kunde ge oss iväg, efter många mammakramar var vi påväg.Resans busschaffis var våran kära Pheo, som var en rolig och glad människa. vi åkte ner till "något ställe innan skåne" och hämtade upp våran andra chauför Henrik även kallad kvinnotjusaren, på visitkortet står det Busschouför och pastor. pastor vid 26 års ålder? jag vet inte riktigt om det. Bara så ni vet har han dejtat fröken sverige 2006 (eller vad det nu var). han var ganska så snygg iallafall.

Vi kom fram till färjan över till danmark ungefär vid midnatt. Såklart gick vi ut och var helt exentriska, tog massa kort på däck och flummade almänt. Som vi också hade gjort på bussen på väg ner, gott humör är bra.
Sen fortsatte resan genom danmark


För att komma fram till nästa färja som väntade oss, färjan till tyskland. Jag kände mitt härliga modersland sviska förbi, men det får jag ta igen någon annan gång. Här får jag både köpa alkohol och gå på bar, sikket härligt land. Under resan så växlade chauförena men vi upptäckte att en chauför var helt borta. han kan väl inte gått av?. Sanningen var den att han gömde sig i en sovhytt under säterna, det kallar jag high tec. Efter ännu en lång resa var vi framme vid färjan som skulle ta oss till tysklandet. Lite smått drogade och mycket trötta gick vi ut ur bussen (eftersom man inte får sitta i bussen under Färden över vattnet)

Fortsättningen kommer

MysdagIdag har varit en riktigt mysig dag.

Började med att jag hände med Olle till skolan, Där på bussen mötte jag även Sara, Emma,Matilda. Sen i skolan mötte jag massa andra härliga människor. och även några korkade människor. Fast dom var för fula för att prata med :) . Sen var jag med på Gympa Matte och Livsmedleskunskap, skoj ju! Härligt och få som gamla tider :).
Ollii ska kolla till Brinell en tisdag om 2 veckor, det ser vi fram emot, Nån som hänkar på?


Sen efter skolan så fikade jag med söta Sanna det var också väldigt mysigt må jag säga, med vårat högtekologiska mediasnack. (  ska nog sluta med sprite )

Massa pussar på Sanna för hon är så söt och snäll :*

Imorgon åker jag till Frankrike, är så laddad ska bli så roligt. Speciellt när man åker dit med sina vänner, och solen thanks looord! gör mig så glad.
 
För att ladda upp inför frankrike har jag tömt kameran på alla mina bilder *puhh*  det var kämpigt. Sen blir det lite musik från Grease soundtrack. 

"U are the one that i want uhuhuh Honey"


Bilder från igår langas hä
r

Ha det bra i sverige komentera mycket så syns vi på fredag (nästa )

:*


RSS 2.0