.


Ohh vad upptagen jag varit på senaste, Projektarbete läxor studenten massa och åter massa. Bloggen blir alltid de jag stöter bort först. Men finns jue inget tvång att uppdatera ,eller?

Men den 9 har jag balen och 12 studenten i nässjö, så alla vet detta! kom och fira , kom och skrik SANNE!Projektarbetesdagen


Jag och Alibaba steeker i solen och njuter av sista veckan i skolan.. Sinnes!GUD JAG ÄR SÅ FULL JUST NU!...... WOWOWOWO


Blir alltid lika glad när jag hör att min blogg är ett bra samtalsämne runt matbordet. Och inte bland tonåringar, nej nej utan bland de vuxna, mogna ansvarstagande. De vuxna som tydligen vill kritisera dagens ungdom " Så fel , Så dumt, så oansvarigt" utan att tänka tillbaka på deras egna liv, val och egna dumheter.

Jag säger: "låt den utan synd kasta första stenen"

Men är "vuxen" en synonym för mogenhet? Hur "vuxet" är det att sitta och disskutera mitt liv utan att varken veta bakgrunden och utan att jag är där för att kunna försvara mina tankar, mitt sätt. Men visst det är ju enklare att slänga ur sig ovetnade ord och slutsatser själv.

Jag är 19 , kan gå, kan springa, kan gå på toa själv, har klarat mig utan napp ett tag nu, Kan rita innanför linjerna på teckningar.


Jag kan även prata tro det eller ej. Pröva får ni se, jag kommer att svara.


För mig är ni inte "vuxna", ni är barnungar.

Debatt mot invandrare


Svårt att inte låta rasistisk, men jag skulle vara emot invandring.

Tjejen som jag skriver emot hade skrivit ungefär att vi behöver dem för barnafödning, och äldrevårdsjobb. Och våran befolkningskala. Ochså att de blivit utstötta av samhället. Och att vi behöver dem för att utveckla våran kultur. Dels med att alla är uppbyggda av samma atomer och vi borde vara glada att de vill komma till Sverige.


"Hej,

Dina argument är starka, visst vi alla är från samma jord, Vi är samma grund, Vi alla är skapade på samma sätt.  En grej jag reagerar på är att du inte tar upp motsatt rasism, det finns otroligt många såkallade ”invandrare” där ute som kommer till sverige för att sedan kritisera oss och våran kultur.

Lika ofta som man hör ”blattejävel” hör man ”svennejävel” ute på gatorna. Det finns folk som är mobbade för att de kommer från ett annat land, men det finns också människor som blir mobbade för sitt blonda hår och blåa ögon. Här i sverige!

Det är inte oprovocerat svensk rasism har skapats,eftersom det finns folk som inte vill anpassa sig och skapar egna regler. Dock finns det folk som drar alla invandrare över samma kant

Jag citerar Mathatma Gahndi :

Du får inte förlora tron på mänskligheten. Om några droppar i oceanen är smutsiga, så blir inte hela oceanen smutsig.

 

Så för att vi ska kunna respektera deras kultur tycker jag de kan anpassa sig efter vårat levnadssätt och våra svenska traditioner. Med detta säger jag inte att de behöver fira jul eller snusa, utan att anamma våra sociala regler ute i vårt samhälle.

 

Visst Sverige är ett svårt land att leva i om man kommer  från ett annat land, vi har en otroligt hård utsida som kan vara svår att komma innanför. Vi pratar helst inte med främlingar, som man gör mer i andra kulturer. Men då kan man försöka anpassa sig, istället för att känna sig avskärmad från samhället. Att känna sig avskärmad från samhället realterar oftast till att de så kallade ”invandrana” i vårat land söker sig till varandra. Jag tycker samhället borde ta mer ansvar att utbilda invandrare inför vardagslivet, så att de kan komma in i vårt land utan att det skapar denna ” Vi mot dem” känsla. Även som du säger att man ska man ta vara på möjligheten att folk vill leva i sverige, men dock kanske begränsa antalet och fokusera mer på dem vi har just nu.

 

Mvh

Sanne"Håller ni med eller tycker ni jag är helt ute och cyklar?


Och såklart har jag inget emot invandrare det hoppas jag ni förstår!


Fejk HDR..

Med Favvomodellen Mathilda som ni märker, vi kompliterar varandras kreativitet känner jag. tillexempel, byggde vi världens coolaste hög igår. Tänk på de ni!

Får ju tilllägga att hon är på interjuv för en av  sveriges bästa fotohögskolor idag, LYCKA TILL!Sanne

vit svart

Nu sitter jag här igen, framför datan i skolan. Samma gamla dator samma gamla uppgifter.


Dock byter jag skrivuppgiften till att göra en logga till mammas företag, till projektarbetet! Inte långt kvar nu på onsdag är det redovisning.
Så är det någon som vill bli fotad är detta sista veckan!
Skynda skynda nu äre brottom,Fotad i folkets park i nässjö, Utsliten lokal med fallfärdiga väggar. Älskar att leka med skuggor

Börjar bli gammal


Sitter i skolan och ORKAR ORKAR verkligen inte.... gud är helt slutkörd.

Ska bli sååå skönt med helg. Blir drinkkväll ikväll och imön blire film sen blire annat fullt upp! Men är man ung så är man.

Nu måste jag skriva ett inlägg mot invandring, jo visst försök er på det utan att bli rasiststämplad..

Nu ska jag somna Natti!

Raggarballe med svängdörrar!


Idag så skulle jag gått på smyckeparty med mina söta klasskamrater, dock blev de så mycket problem :/ så jag fick köra på andra alternativ så jag sticker och raggar på raggare i vetlanda!

Eller Skelanda? jag vet ikke, har fan bara vatt där några enstaka gånger. men kommer nog bli toppen!

Igår var jag i jönköping med min kära bästis, fick köpt mitt löshår till student/bal . Snart bara 20 dagar kvar! sjukt!


SNUS PÅT! FÖR FÄN!
kissenödig

Jag måste gå på toa av denna bild... tänk och ta bilden.. fanken vad mycket vatten det var där.

Liten tjej piggar upp


Inte en sån bra dag, inte så bra kväll. Kanske blir bättre imorgon. Vi får väl se! :)Därför... Nostalgi..


Göttt väder ute
Och nu 3 secunder efter äre sol? Wooot

Let it be let it be

Söta mathilda fotad i stalpet /aneby

Fan då

Nu glömde jag bort bloggen helt! Why oh why?


RSS 2.0