Va dig själv, kanske det bästa endå..Tänk vad mycket man vinner på att vara sig själv egentligen? 

Kolla alla stora kändisar " Pink, Lady Gaga, Never Shout Never, Johnny Depp, Rihanna, Eminem" osv

Folk som kanske inte alltid blivit förstådda, men har senare i livet blivit stora för att dem just vågar vara nyskapande och stå ut från mängden.

Tänk er att hela livet vara en människa som bara följer, följer alla andras tankar och sätt. Vad hemskt att vara instängd i sin egen kropp och inte ta sig modet att blomma ut och bli en egen invedid. Man ska inte vara rädd för sig själv, rädslan att inte duga om man inte gör som folk ständigt ber än göra. Såklart har alla olika tankar och åsiker det är bara att försöka öppna sig. Det är hemskt men det är jue så att ingen märker en "folower".

När jag tänker tillbaka på mitt liv skulle jag inte vilja ångra något, som om att inte levt livet fullt ut. Gjort allt jag viljat göra, sätt det jag viljat se, säga det jag viljat säga.

Jag har alltid varit så rädd för vad folk tycker och tänker. Men man kan ju inte ändra folks åsikter, om dem nu inte tar reda på vem Jag är själva och kanske ändra negativt till posetivt eller tillockmed posetivt till negativt alla kan jue inte gilla en.

Men nu senaste året har jag varit Sanne inte Stina Klas Rolf Örjan (bra namn)


Va dig själv det vinner man på i längden!
 Öhm... här skulle vatt en ful bild på mig som skulle symbolisera detta men hitta ingen passande riktigt asså men föreställ er mig typ skitful, Fast sååå mig själv!   yeeeeeeyyy!<3

Kommentarer
Postat av: Clara

Fan så djup du är, men så sant som du säger honey pie :*

2011-01-19 @ 20:46:26
Postat av: Luu

Jag har äntligen läst igenom alla bloggar som anmält sig till 'Sveriges bästa blogg?' och av 200 bloggar har jag valt ut sex stycken som kommer presenteras efterhand på min blogg. De två första är redan uppe, kolla och läs dem, allt som jag rekomenderar är awesome! ;) Och vem vet, det kanske är du ;D

2011-01-20 @ 15:05:55
URL: http://chanialuu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0