Städa igen och jämt?


Ja... asså skriver alltid att jag städar. Asså det tar förjävla lång tid för mig typ fan 2 veckor eller nått ;)Fast idag ska jag städa för jag får lite besök hem hit, gamla gänget från furulid så ska vi kolla på High School musical. Himlans trevligt!

Och dansa mitt nya "Just Dance 2 " som jag köpte på ullared förjävla roligt!!

Måste visa en video på det, man dansar lixom mot varann det vca det inte på det förra sjukt skoj!, ni skulle sätt jag och clara igår, helt slutkörda efter typ 4 låtar.

 Förövrigt var det toppen. Blev så exstas så jag höll på att svimma typ ,haha seriöst. Men köpte massa goa grejer jag behövde typ smink, och ny wii kontroll och spelet såklart. Lösnaglar och såna där livsnödvändiga saker.

När jag kom hem från ullared så stack jag och clara och röjde loss först hos bladet sen vandra vi vidare lite här i anebyet. Sen va vi hemma halv 8 på morgonen. förstår inte hur vi inte somnat för jag räkna ut att jag var en halvtimma från att vart vaken ett helt dygn 24 hela timmar. Herre gud. Inte konstigt att jag har såna jävla påsar under ögonen. Men är jue dock en nattmänniska mer.

Nu skriker fjant efter mig, Bäst att gå då.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0