Lite intressant? :o


Våran video har 116 visningar på ett dygn jippy!

På dramat igår fick vi reda på en sjukt intressant bärettelse om en kvinna som upplevde mobbing på arbetsplatsen, Hon va en politiker som aldrig fick sina åsikter igenom på möten och hennes chef betede sig som hon inte existerade.

Hon sjukskrev sig i flera månader av deperation när hon tillslut gick till en phykolog och han bad henne dokumentera allt hennes chef gjorde när hon pratade och när hennes kollegor (som får uppmärksamhet) pratade.

När hon pratade så började han läsa en tidning eller så gick han och hämta vatten eller helt enkelt jäspade och nästan somna i sin stol.

Hon gick tillbaka till sin phykolog och han bäretta att hon skulle göra exakt vad han gjorde mot henne när han pratade själv. det gick flera månader men efter ett tag började de andra medarbetarna lyssna till henne och nästan alla hennes förslag gick igenom, medans chefens ide'r inte var något intressanta längre.

Detta kallas Härskarteknikerna och är tydligen omedvetet andvändet av de flesta stora ledare och folk på "toppen"

- Osynliggörande
- Förlöjligande
- Undanhållande av information
- Dubbelbestraffning
- Påförande av skuld och skamSå tydligen har folk mobbat sig upp till toppen?  Sikket sjukt samhälle vi har egentligen...'
http://www.stpress.se/img/zimg/ditt-jobb-mobbning%20455px0.jpgKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0