FjortisJävel!Kollade igenom gamla videor idag, från året eller åren kan man ju säga som gått. Tittar på mig själv i dem videofilmerna och undrar "Va? är det så folk ser mig?". Videor som inte är så gamla med samma beteende. Man börjar undrar vad man ger för intryck.

I dem videona jag sätt så är jag högljud, pratar så tungan håller på att ramla av, och skrattar högt (snackar snus?) . Detta hos andra skulle jag hata, har jag varit något som jag själv hatar? En sån där riktig attention whore ryser när jag tänker tanken. Det är nu på sistone jag har märkt att jag snackar så sjukt mycket, på tåget, med kompisarna. Min mun går i 24/7 har alltid gjort, just för att jag gillar att prata? Believe me, jag visste inte själv att jag va så over the top.

Jag har hört det så många gånger "fjortis" eller jag vet att folk har sagt så om mig. Det är jobbigt för att jag ser mig inte alls sån? Kanske därför jag blir så arg, så arg att jag inte får chansen att bevisa att jag inte är sån människa.

Jag vet inte riktigt varför jag är så energisk (fjortis), jag tror det är för att jag gillar att umgås med folk. Jag vill att folk ska tycka om mig, vill lära känna nya människor.

Har alltid varit extas om det något som hänt i mitt liv, blir som ett barn i en godisbutik för minsta lilla som jag tycker är roligt och gör mig lycklig.

Detta är ju inte en bortförklaring men sitter man framför en dataskärm hela dagarna i skolan och sen sticker man iväg någonstans klart som fan man måste ta ut sin energi på något sätt.

Jag blir så arg nu för att jag trodde just detta var över. Trodde folk tyckte man va chill på något sätt så man ska slippa tänka och anstränga sig för att bli accepterad, blir så trött på samhället.

Jag försöker inte döma någon klart jag gör det men jag försöker att inte. Har så många gånger fått bra kontakt med folk jag verkligen inte viljat ha kontakt med för att jag inte trott mig själv gilla deras beteende. Eller tvärt om folk jag trott varit världens goaste har varit förjävliga. Men det är ju så livet är, Men... jag tog mig endå tid att lära känna dem och skapade mig en egen åsikt.

Sen så är det ju folks eget val men det känns som det är jobbigare att ogilla en person utan andledning än att gilla en person med en god andledning.

Känns som texten inte alls blev bra ikväll, har mycket tankar är trött är arg måste på toa, och alla andra frustrerande distraktioner som finns runt om mig.

Känns som jag upprepat detta så många gånger, men folk ändrar sig inte för det är lättare och smidigare med dem underbara stämplarna vi sätter i dagens samhälle. Jag tror inte på stämplar jag tror inte på den där "stegen" Töntar? Populära? Pundare? asså vad är det för trams man är inget annat än sig själv, ska ni sätta en stämpel och kalla mig något, då föreslår jag Sanne Hansen.
1 år gammal epic video. haha på SANNE das fjortis....Sen vet jag att alla som läser detta som inte gillar mitt sätt att vara, kommer såklart göra om texten på sitt egna sätt. Som de tror jag skrivit den. Nästan som jag borde spela in en video när jag läser den ;) Men jag vill inte skälla ut någon eller något liknande vill bara att folk ska ge mig en chans, sen tyck vad ni vill.

Kommentarer
Postat av: "storasyster"

you go girl! :)

2011-02-14 @ 10:00:03
URL: http://twoshots-of-misspain.blogspot.com
Postat av: Carro

HAHAHAH, booyah!

Där satte du dit dom ;)De som sätter stämplar i arslet på en,

är inget att ha fan

2011-02-14 @ 20:59:32
URL: http://carolinegrahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0