Nu kör vi igen!Vet ni vad, nu prövar vi detta igen. Förstår fortfarande inte att 13 pers har hållt sig kvar med vetskapen att jag har paus, ni är ju helt galna!
Så vad har jag gjort tiden jag varit borta? 

Utan att låta dum så är sanningen att det har förtärts ganska mycket alkohol och ofta. Jag har nog varit överallt och ingenstans, skaffat nya bekantskaper försökt ha kul och bara leva livet.

Hitta mig själv, hitta var jag står i livet och vart jag vill komma. Haft kaos, haft stillhet. Dock mest kaos. Kanske har det märkts kanske inte, men sanningen är ju tyvärr den att ingen är perfekt och alla mår inte alltid bra. "What doesn't kill you makes you stronger" tror jag är en bra förklaring på allt. Jag ser livet på ett annat sätt nu, livet är ömtåligt. Uppskatta det ni har, det ni får. Slösa inte energi på fel saker, fel människor, fel situationer. 

Jag har haft paus från fotning med för den delen. Men jag tog fram min kamera i förrgår och bara kände glädjen i att fota igen, Måste vara ett steg i rätt riktning då? Spelat gitarr gör jag en del också, försöker klinga ett par toner varje kväll.Nästa Slash?

Med denna nysart gör jag om hela bloggen, vill börja på en ny knöl. Jag vill reflekteras i bloggen. Så dags för lite koder nu ikväll

Sen får vi se vart jag kommer men allt känns posetivt nu och jag lever i nuet!


Ja.. som sagt var jag lite lullig när jag redigerade denna bild därav en misslyckad bröstförstoring i photoshop
Kommentarer
Postat av: Clara

thanks lord you're back ♥

Äntligen finns det nått att läsa igen!

2011-04-25 @ 10:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0